Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, pokoj mu dušiPjevaO
Možeš mi dati neki tvoj kontakt uskoro sam u Banja Luci pa bih htio da se nadjemo?Ćao, trenutno sam u Banja luci![]()
Neću bit uskoro u BanjaluciMožeš mi dati neki tvoj kontakt uskoro sam u Banja Luci pa bih htio da se nadjemo?
Ponesi mu bananu i pitaj ga "who is good little monkey?"Freddy Gong je u Srb do 10.![]()
Zašto?Zato ti i ne da pičke
Brate, ti vise ličiš na majmuna nego on.Ponesi mu bananu i pitaj ga "who is good little monkey?"
Cao. Danas dolazim u Novi SadPozdrav Crys. Da li si i dalje u Novom Sadu? Pošto je tvoj EGE neaktivan?
Ono san žena? Možda takvih imbecilnih poput tebeBrate, ti vise ličiš na majmuna nego on.
Lik je legenda, san hiljade žena, a ti?
Ovako izgleda san hiljada žena... NavodnoBrate, ti vise ličiš na majmuna nego on.
Lik je legenda, san hiljade žena, a ti?
JesteOvako izgleda san hiljada žena... Navodno
![]()
Screenshot-2024-04-10-09-17-18-386-com-android-chrome hosted at ImgBB
Image Screenshot-2024-04-10-09-17-18-386-com-android-chrome hosted in ImgBBibb.co
Gle šta lik sereOno san žena? Možda takvih imbecilnih poput tebe
Nemam, ti mi popila sve bobeGle šta lik sere
Idi uzmi terapiju i odmori
Ja bih mu platila ha seks, a sa tb neću i ako ti da mi platišNemam, ti mi popila sve bobe
Šuti znam kako ti Boris izgleda, znam vehabije da voliš, ja sam za navedene model.Ja bih mu platila ha seks, a sa tb neću i ako ti da mi platiš
Aaaa nemoj, on ne najljepši momak na selu aloooŠuti znam kako ti Boris izgleda, znam vehabije da voliš, ja sam za navedene model.
Što me zoveš video pozivom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |