ryzen100
Well-known member
kupi si od Đurđe faceb. i uživaj u životuJazavci možete se prestat prepucavat s prostitutkama po forumu, kupite si život ako ga već nemate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupi si od Đurđe faceb. i uživaj u životuJazavci možete se prestat prepucavat s prostitutkama po forumu, kupite si život ako ga već nemate...
Kontam da sutra idem ta TZLjudi Crtstal je Tito za sve ove ovde prostitutke isao kod nje jednom opusti pricom sex odlican sise bas po mom ukusu
Jedva cekam da napise da dolazi u Tz da je mogu opet posjetit
Ako budes isla obv javi da znamKontam da sutra idem ta TZ
Super dolazim odmah sutra navece04.03-07.03 Tuzla
7.03-14.03
Dolaziš04.03-07.03 Tuzla
7.03-14.03 Mostar
U petak je dolazio odlučan lik iz HR za BLIde netko iz hr na kristal u tz
koji account ti je ovo po redu?Dolaziš
Ako se ne spominja da mi seru u usta, onda nije to to
Himna paćenika za Kristalkom
A čekaj i ja bih se posrao, ali ako netko već je onda bih da se ljubimoAko se ne spominja da mi seru u usta, onda nije to to
Volim romantične ljudeA čekaj i ja bih se posrao, ali ako netko već je onda bih da se ljubimo
Idi sprčim ti mater imaš li drugi hobi sem da mene tražiš na forumukoji account ti je ovo po redu?
Ima tu istine. O konkurenciji ovdje i tamo je dovoljno reći sljedeće - u jednom njemačkom seocetu od 800 stanovnika možeš naći bordel u kome radi više djevojaka nego kod nas u gradu od 150-200 hiljada stanovnika. Ali opet, cure koje su radile i ovdje i tamo znaju najbolje šta je za njih bolje, a mi možemo plakati ili tražiti druge. Ja za sebe znam - ići ću za njom i u EU, pa makar dva puta godišnje, ima avionskih linija hvala Bogu.Logicno da zelis maksimizirati zaradu, ali to sto smo na papiru siromasnija drzava od npr njemacke ne znaci da ces kod nas imati manju zaradu, postoji vise faktora koji utjecu na zaradu. Toliko ljudi te opsjeda porukama da dodes u RH sto znaci da bi tu garantirano ubrala brdo love pa se stoga ne cini nimalo logicna odluka da nas zaobiđeš
Ma oću tamo zbog snimanja. A ovde sam konstantno, znaš ti gđe ja živim, svakako se vraćam tamo i ovde i sve se može dogovoritIma tu istine. O konkurenciji ovdje i tamo je dovoljno reći sljedeće - u jednom njemačkom seocetu od 800 stanovnika možeš naći bordel u kome radi više djevojaka nego kod nas u gradu od 150-200 hiljada stanovnika. Ali opet, cure koje su radile i ovdje i tamo znaju najbolje šta je za njih bolje, a mi možemo plakati ili tražiti druge. Ja za sebe znam - ići ću za njom i u EU, pa makar dva puta godišnje, ima avionskih linija hvala Bogu.
Aaaa, pogrešno sam onda protumačio jedan od tvojih postova ovdje. SUPER ako je tako.Ma oću tamo zbog snimanja. A ovde sam konstantno, znaš ti gđe ja živim, svakako se vraćam tamo i ovde i sve se može dogovorit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|