Crystal Richi

Ima stalno razne infekcije i spb jer se roka bez kondoma i smrdi joj dole , pa onda tad ne pušta dole da se ne priča o tome kako joj smrdi dole.
Ja sam joj lizao i ne smrdi joj pička, ne znam odakle ti to.
Sve čisto uredno, ne znam čemu potreba za ovakvim riječima.
Da je istina ovo što pričaš, zar misliš da bi mogla snimati i da bih joj itko došao?

Ja sam joj lizao i ne smrdi joj pička, ne znam odakle ti to.
Sve čisto uredno, ne znam čemu potreba za ovakvim riječima.
Da je istina ovo što pričaš, zar misliš da bi mogla snimati i da bih joj itko došao?
Jesi li lizo površno ili si baš ono jezik guro unutra?Ja sam guro jezik skroz u unutra i ništa se nije osjetilo. Kasnije sve njoj stavljao prst u pičku pa onda sebi u usta i nista nije smrdilo prst miriše skroz

Meni kurac padne dok čitam ove gadarije o smrdljivoj i nesmrdljivoj pički, a kamoli da je dođem lizat ili jebavat. Da jest i nije istina ne bih joj na 2 kilometra želio pristupit čim postoji rasprava o tom. Evo lik zna da ju dezinficira i rakijom pa navalite vi s dobrim apetitom...

Eto za dušmane da znate da je njena pička uspješno uvijek dezinfikovana rakijom, rakija sve bakterija ubija. Ne bi snimala da ima kakvih bubica i baja pičci.
kad dodje u Mostar rassturiću je ko Bugarsku skupštinu

Meni kurac padne dok čitam ove gadarije o smrdljivoj i nesmrdljivoj pički, a kamoli da je dođem lizat ili jebavat. Da jest i nije istina ne bih joj na 2 kilometra želio pristupit čim postoji rasprava o tom. Evo lik zna da ju dezinficira i rakijom pa navalite vi s dobrim apetitom...
Sta fali sto je dezinfikuje, pa treba da vodi brigu o njoj od nje zivi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh