Crystal Richi

Ja sam joj lizao i ne smrdi joj pička, ne znam odakle ti to.
Sve čisto uredno, ne znam čemu potreba za ovakvim riječima.
Da je istina ovo što pričaš, zar misliš da bi mogla snimati i da bih joj itko došao?
Jesi li lizo površno ili si baš ono jezik guro unutra?Ja sam guro jezik skroz u unutra i ništa se nije osjetilo. Kasnije sve njoj stavljao prst u pičku pa onda sebi u usta i nista nije smrdilo prst miriše skroz

Meni kurac padne dok čitam ove gadarije o smrdljivoj i nesmrdljivoj pički, a kamoli da je dođem lizat ili jebavat. Da jest i nije istina ne bih joj na 2 kilometra želio pristupit čim postoji rasprava o tom. Evo lik zna da ju dezinficira i rakijom pa navalite vi s dobrim apetitom...

Gc-N6gxy-Xg-AAv-Aqq.jpg
Gc-Oby-VXIAApgr-Z.jpg
GZoap-S4-Wo-AEZ6m-T.jpg

Biće interesantno šta vi mislite Gangbang

Eto za dušmane da znate da je njena pička uspješno uvijek dezinfikovana rakijom, rakija sve bakterija ubija. Ne bi snimala da ima kakvih bubica i baja pičci.
kad dodje u Mostar rassturiću je ko Bugarsku skupštinu

Meni kurac padne dok čitam ove gadarije o smrdljivoj i nesmrdljivoj pički, a kamoli da je dođem lizat ili jebavat. Da jest i nije istina ne bih joj na 2 kilometra želio pristupit čim postoji rasprava o tom. Evo lik zna da ju dezinficira i rakijom pa navalite vi s dobrim apetitom...
Sta fali sto je dezinfikuje, pa treba da vodi brigu o njoj od nje zivi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh