Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo i Ana se sve izvetoperila od Qrčeva i u nje pička došla ko kanta od eurokremaPobrkao si nešto Elki prijatelju, ne radi se o crnki, jedna je druga u pitanju,ne oglašava se ta ovdje na forumu, već dobio broj u pvt i zajebo se haha.
Kod crnke sam bio dva puta i oba puta lizao, sve čisto uredno, samo mi se ne sviđa pušenje sa gumicom, tjera te da svršiš jer je umorna i ne može u neku pozu jer je noge bole.
Ništa sitna boranija Julija/Crystal sada se jebe samo sa šefovima mafije i sa političarima i sa osobama VIP.Je li ona radi više sa običnim smrtnicima? Nesto sam je vidio kod Bake Praseta i sjebo sam se.
Ovo je bilo posle odlaska u katoličku crkvu, kada se umalo nije samozapalila. Valjda neki demon u njoj bio, umalo nije sva plinula sekunde su bile u pitanju.Ništa sitna boranija Julija/Crystal sada se jebe samo sa šefovima mafije i sa političarima i sa osobama VIP.
Ovo smo ja i ona prošle godine kada sam joj ispunio želju da je istuširam zlatnim tušem.
![]()
Sine i tata bi sve to istošta ste se pederi nadovezali male?
Meni je pametna, prelijepa i prezgodna, sutra bi je ženio
Crystal, ako ovo čitaš javi se, vodim te u Las Vegas da nas Elvis vjenča![]()
ali ja imam poštene namjereSine i tata bi sve to isto
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |