Mara_Mostar
Active member
krajem novembra je 15 dana u RH, posle toga 10 dana BosnaNema je da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krajem novembra je 15 dana u RH, posle toga 10 dana BosnaNema je da
U privatne porukeMože njezin broj
+7 968 910-28-38 WAU privatne poruke
+7 968 910-28-38 WAU privatne poruke
Da mi je znat odakle ti te info kak znaš toKrajem novembara je 15 dana u RH, kasnije 10 dana Bosna
Odi u kurac nije njezin broj+7 968 910-28-38 WA
Njen je brojOdi u kurac nije njezin broj
Only Fans a ovaj account na forumu ne može da se sjeti koji joj je pasword pa ne dolaziDa mi je znat odakle ti te info kak znaš to
+7968910-28-38 pa napisao ti ga lik . Njen je broj profilna ti je neki kristal vjv jer je Crystal. Al je njen je broj sjećam se da sam je davno na taj ruski ja kontaktirao i da smo dog onaj susret koji nije prošao bas po očekivanju sad da se ne ponavljamAjmo i meni treba broj
Pročitao sam naplatila ti je puno a nije ti dala da joj poližešh ribicu+7968910-28-38 pa napisao ti ga lik . Njen je broj profilna ti je neki kristal vjv jer je Crystal. Al je njen je broj sjećam se da sam je davno na taj ruski ja kontaktirao i da smo dog onaj susret koji nije prošao bas po očekivanju sad da se ne ponavljam
Napisala bila u poruci da je uključeno i normalno da sam ostao razočaran. To je Ko da dođeš automehaničaru i kaze ti dijagnostika besplatna ako ti je auto stariji od 3 godine i imaš auto star 5 godina i super i onda ti kaze 100€ dijagnostika ti pitaš kako kaže pa da auto stariji od 3 godine al mora bit crni i marke Audi a ti npr imaš crveni Ford . Onda nemoj pisar da je besplatna NEK napisi samo za crni Audi i tjt. Tak i ona napisala kao uključeno i onda ja ocu onda nije htjela nezzPročitao sam naplatila ti je puno a nije ti dala da joj poližešh ribicu
Nisi trebao ništa da je pitaš nego samo da se sagneš i počneš je lizati od pupka pa do šupkaNapisala bila u poruci da je uključeno i normalno da sam ostao razočaran. To je Ko da dođeš automehaničaru i kaze ti dijagnostika besplatna ako ti je auto stariji od 3 godine i imaš auto star 5 godina i super i onda ti kaze 100€ dijagnostika ti pitaš kako kaže pa da auto stariji od 3 godine al mora bit crni i marke Audi a ti npr imaš crveni Ford . Onda nemoj pisar da je besplatna NEK napisi samo za crni Audi i tjt. Tak i ona napisala kao uključeno i onda ja ocu onda nije htjela nezz
Pa kak počela se izmicat skupljat noge nemoguća misija bila pa sam pito pa nije dala. Neke su se same nudile
Nisi trebao ništa da je pitaš nego samo da se sagneš i počneš je lizati od pupka pa do šupka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|