To sam i ja primjetioPrima samo mlađe jer po nekakvoj njezinoj teoriji oni brže svrše. Ona bi najradije samo neiskusne klince od 18g, koje matira za 2 min. Slaži da imaš problema s preuranjenom ejakulacijom, da si gotov za 5 min. i uzet će te.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i ja primjetioPrima samo mlađe jer po nekakvoj njezinoj teoriji oni brže svrše. Ona bi najradije samo neiskusne klince od 18g, koje matira za 2 min. Slaži da imaš problema s preuranjenom ejakulacijom, da si gotov za 5 min. i uzet će te.
Da, to je i meni rekla, ali me ipak primila jer sam joj "zemo" a imam 55 i bio sam nekoliko puta kod nje.To sam i ja primjetio
Hajde reci od kuda si pa da joj i ja prodam tu pričuDa, to je i meni rekla, ali me ipak primila jer sam joj "zemo" a imam 55 i bio sam nekoliko puta kod nje.
Desna obala NeretveHajde reci od kuda si pa da joj i ja prodam tu priču
Onda radije popijem rakiju kod Ive HercegovkeDesna obala Neretve
Ima i Pantera rakije , nemas brigeOnda radije popijem rakiju kod Ive Hercegovke
moram se nadovezat, mrvicu sam više u plusu od vas dvojice i apsolutno se još smatram mladim. Kod nje sam bio prije ha cca 2-3 godine, nekoliko puta ( više ne idem prestara mi je). Po meni 47-50, sve istina, mršava, već tada ispijena, ali nikad joj nije falilo entuzijazama, otvorena za sve i klasika + anal je bio 700 sat vremena.Hajde nazovi panteru pa ćeš ćuti što je to po njoj "mlađe"!!!!!
Nekako smo o Trebižetu ili sam ju s nekim zamijenio, pričaliDesna obala Neretve
Dady, mislio sam da si ozbiljna i odgovorna osoba, obzirom da si stariji od mene međutim..... hajde napiši još u kojem restoranu ste o njoj razgovarali, njeno rodoslovlje i adresu...Nekako smo o Trebižetu ili sam ju s nekim zamijenio, pričali
To je bila zajebancija na temu Neretve, ali nije shvaćenaDady, mislio sam da si ozbiljna i odgovorna osoba, obzirom da si stariji od mene međutim..... hajde napiši još u kojem restoranu ste o njoj razgovarali, njeno rodoslovlje i adresu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|