Vrlo jednostavno, jer si malo govno. Koliko tii to puta moam napisati. Pitaj svoje roditelje, ako su jadni živi, nek ti kažu iskreno.Šta je advokat? Što si zapeo za dotičnu babu šupkolizačicu koju nisi jebao niti imaš namjeru ići kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo jednostavno, jer si malo govno. Koliko tii to puta moam napisati. Pitaj svoje roditelje, ako su jadni živi, nek ti kažu iskreno.Šta je advokat? Što si zapeo za dotičnu babu šupkolizačicu koju nisi jebao niti imaš namjeru ići kod nje?
Iskreno mi žao tvojih roditelja što trpe gubu advokatsku doma. Javi mi se kad budeš guzio dotičnu babu sa teme. Do tada nemamo što pričati jer tvoje neiskustvo i doprinos forume je nula bodova.Vrlo jednostavno, jer si malo govno. Koliko tii to puta moam napisati. Pitaj svoje roditelje, ako su jadni živi, nek ti kažu iskreno.
bla bla bla, ali treba šamarati...Iskreno mi žao tvojih roditelja što trpe gubu advokatsku doma. Javi mi se kad budeš guzio dotičnu babu sa teme. Do tada nemamo što pričati jer tvoje neiskustvo i doprinos forume je nula bodova.
Prdonja je kao i svaki klasični debil svoje isprdio što je imao.Eh da, oko doprinosa forumu. Ako ikada se nađem u mislima da treba šamarati slabije od sebe, još pritom žene i to pišem javno i smatram da je to doprinos forumu, sam ću se ubiti odmah, jer ako tako nisko padnem, što drugo napraviti sa sobom?
Ubij se odmah jer si glup ko qurac.Eh da, oko doprinosa forumu. Ako ikada se nađem u mislima da treba šamarati slabije od sebe, još pritom žene i to pišem javno i smatram da je to doprinos forumu, sam ću se ubiti odmah, jer ako tako nisko padnem, što drugo napraviti sa sobom?
Debil ti je ćaća koji te okotio ovako debilnog.Prdonja je kao i svaki klasični debil svoje isprdio što je imao.
Što je ljušturo pederska? Je li ima nekih problema?Debil ti je ćaća koji te okotio ovako debilnog.
Da li je ona ikada rekla da je prava kurva po tvojim postavkama. Nije. Ona je kurva po svojim postavkama, i ima potpuno pravo uzimati klijente koje ona želi. Kao što i ti imaš pravo gutati spermu brazilskih crnih transića jer je to tvoj izbor. Uživaj i ne diraj druge.
I da, ako si se nabrijao da ju branim zbog ovog ili onog, nisam nikada bio kod nje niti ću ići.
Ma ovaj stari prdonja je zesci pederko,,mislim da on voli mlade decke ,a sto ce jadan isfrustriran je jer nema sanse niti kod deckiPostoje najniže vrste muškaraca, koji se uopće teško mogu nazvati muškarcima, prije bih rekao da su to mali crvi koje zgaziš i da ih ne primjetiš. Prvi su oni koji fizički napadaju žene bez zdravog razloga, jad i bijeda muškog roda. Druga, još niža, ilitiga najniža vrsta, su oni koji nemaju muda niti za to, nego viču i probaju nagovarati druge da bi trebalo žene šamarati i tući. E prdonjo, to si ti, najniži i najnebitniji oblik muškog roda.
čovječe pa nedavno ti je transica rekla da ti je anus toliko razvaljen da običanTa crna pantera je glupa ercegovka kojoj je trebalo odavno opalit dvije šamarčine.
Ima oko 55 godina. Guzio je davno dok se reklamirala godinama kao 40.
Trebala je otići odavno u penziju, onog momenta kad je počela srat da ne mož se klijentima starijim od 50.
E pa babo, odi u penziju, vrijeme ti je.![]()
Svakako, čim počnem ići na transove i počnu me odbijati kurve od 60 godina...Ubij se odmah jer si glup ko qurac.
Svakako, čim počnem ići na transove i počnu me odbijati kurve od 60 godina...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|