Crna pantera /Nives

Vrlo jednostavno, jer si malo govno. Koliko tii to puta moam napisati. Pitaj svoje roditelje, ako su jadni živi, nek ti kažu iskreno.
Iskreno mi žao tvojih roditelja što trpe gubu advokatsku doma. Javi mi se kad budeš guzio dotičnu babu sa teme. Do tada nemamo što pričati jer tvoje neiskustvo i doprinos forume je nula bodova.

Eh da, oko doprinosa forumu. Ako ikada se nađem u mislima da treba šamarati slabije od sebe, još pritom žene i to pišem javno i smatram da je to doprinos forumu, sam ću se ubiti odmah, jer ako tako nisko padnem, što drugo napraviti sa sobom?

Da li je ona ikada rekla da je prava kurva po tvojim postavkama. Nije. Ona je kurva po svojim postavkama, i ima potpuno pravo uzimati klijente koje ona želi. Kao što i ti imaš pravo gutati spermu brazilskih crnih transića jer je to tvoj izbor. Uživaj i ne diraj druge.
I da, ako si se nabrijao da ju branim zbog ovog ili onog, nisam nikada bio kod nje niti ću ići.
🤣🤣🤣🤣🤣

Postoje najniže vrste muškaraca, koji se uopće teško mogu nazvati muškarcima, prije bih rekao da su to mali crvi koje zgaziš i da ih ne primjetiš. Prvi su oni koji fizički napadaju žene bez zdravog razloga, jad i bijeda muškog roda. Druga, još niža, ilitiga najniža vrsta, su oni koji nemaju muda niti za to, nego viču i probaju nagovarati druge da bi trebalo žene šamarati i tući. E prdonjo, to si ti, najniži i najnebitniji oblik muškog roda.
Ma ovaj stari prdonja je zesci pederko,,mislim da on voli mlade decke ,a sto ce jadan isfrustriran je jer nema sanse niti kod decki 🤣

Sto se tiče pantere ..nju znam još tamo prije 15g..
Znam da sam jednom bio kod nje u Sigetu a drugi puta je bila u Zapruđu Ali sam prestao dolaziti kod nje kada sam primjetio oko guze kondilome. .
Dal

Dal je to rijesila .
Na koji način.. Ne znam a i da budem iskren ,ne zanima me..
A sada tko želi.. Neka izvoli..
Ja sam imao ove godine već dosta sranja.. 😁😁

Ta crna pantera je glupa ercegovka kojoj je trebalo odavno opalit dvije šamarčine.
Ima oko 55 godina. Guzio je davno dok se reklamirala godinama kao 40.
Trebala je otići odavno u penziju, onog momenta kad je počela srat da ne mož se klijentima starijim od 50.
E pa babo, odi u penziju, vrijeme ti je. :)
čovječe pa nedavno ti je transica rekla da ti je anus toliko razvaljen da običan 🍆 u njega stane lako kao hrenovka u bazen. ja bih nakon toga izgasio profil mjkm

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh