Nevjerojatno...Nemaš ti pojma ,ali meni je to uopće nebitno nego velim samo realno ljudima .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevjerojatno...Nemaš ti pojma ,ali meni je to uopće nebitno nego velim samo realno ljudima .......
Zašto da ide u penziju kad i dalje ima ljudi koji bi išli kod nje, očito neki ili imaju fetiš na babe, ili im je bitno samo da ga gurnu, svejedno gdje. Nemoj zezat da se baba ne želi jebati sa starijimaTa crna pantera je glupa ercegovka kojoj je trebalo odavno opalit dvije šamarčine.
Ima oko 55 godina. Guzio je davno dok se reklamirala godinama kao 40.
Trebala je otići odavno u penziju, onog momenta kad je počela srat da ne mož se klijentima starijim od 50.
E pa babo, odi u penziju, vrijeme ti je.![]()
Ne bi išao kod pantere ni mrtav jer liže šupak tipovima što je dobro poznato, ali ti si još niži od njih, tebe je davno ispalila pa ovdje još kukaš oko toga koliko godina ona ima.Ta crna pantera je glupa ercegovka kojoj je trebalo odavno opalit dvije šamarčine.
Ima oko 55 godina. Guzio je davno dok se reklamirala godinama kao 40.
Trebala je otići odavno u penziju, onog momenta kad je počela srat da ne mož se klijentima starijim od 50.
E pa babo, odi u penziju, vrijeme ti je.![]()
ah, sad je jasnije zasto se ponaša kao mali isfrustrirani pizdekNe bi išao kod pantere ni mrtav jer liže šupak tipovima što je dobro poznato, ali ti si još niži od njih, tebe je davno ispalila pa ovdje još kukaš oko toga koliko godina ona ima.
Sta imaju godine s izgledom veze??? Ima dosta zena u 50ima ili vak i 60ima, koje izgledaju DALEKO bolje nego puno njih u 20ima!Stalno sere da ima 47 godina ,a ima skoro 60 godina
Zena za svoje godine izgleda super. I korektna je za razliku od nekih drugih.Sta imaju godine s izgledom veze??? Ima dosta zena u 50ima ili vak i 60ima, koje izgledaju DALEKO bolje nego puno njih u 20ima!
Nives ide u teretanu, bas je lijepo estetski utrenirana, zgodna faca i meni se sveukupno super svidjslo kod nje. Otvorio sam temu za nju i detaljno sve opisao, i iza toga stojim. A to sto si ti zbog bilocega izfrustriran je tvoj problem.
Prava kurva ne bira mlađe klijente od 45, nego uzima sve. Staru babu panteru je vrijeme zgazilo, jer fizički ne podnosi ono što mlađe kurvice mogu. Kraj priče. Ova baba se ne može usporediti sa mlađahnim kurvicama u 20-im i 30-im, a to je ono što se traži. Tu babu još jedino babojebci mogu jebat.Ne bi išao kod pantere ni mrtav jer liže šupak tipovima što je dobro poznato, ali ti si još niži od njih, tebe je davno ispalila pa ovdje još kukaš oko toga koliko godina ona ima.
Što je babojebac - advokat?ah, sad je jasnije zasto se ponaša kao mali isfrustrirani pizdek
Meni je rekla da bira mlađe zato što prije svrše pa ih se brže riješi. Znači da nije više u nekoj kondiciji.Prava kurva ne bira mlađe klijente od 45, nego uzima sve. Staru babu panteru je vrijeme zgazilo, jer fizički ne podnosi ono što mlađe kurvice mogu. Kraj priče. Ova baba se ne može usporediti sa mlađahnim kurvicama u 20-im i 30-im, a to je ono što se traži. Tu babu još jedino babojebci mogu jebat.
Evo ga, trans ljubitelj. Ajde da vidimo, u čemu je problem??? Muški prerušeni u žene me ne jebu u dupe pa smo u problemu? Ajde reci, što te muči??Što je babojebac - advokat?
Točno tako, niti ima kondicije, niti ima volje, pička joj je suha ko barut. Samo gleda kako se brže riješit klijenta. Kod nje je prometno jer je jeftina i to joj je jedina prednost. Sve ostalo je prnjavo, počevši od isušenog izgleda, za koji nije zaslužno vježbanje nego njen loš apetit i paraziti koje je zaradila ližući šupke babojebcima.Meni je rekla da bira mlađe zato što prije svrše pa ih se brže riješi. Znači da nije više u nekoj kondiciji.
Da li je ona ikada rekla da je prava kurva po tvojim postavkama. Nije. Ona je kurva po svojim postavkama, i ima potpuno pravo uzimati klijente koje ona želi. Kao što i ti imaš pravo gutati spermu brazilskih crnih transića jer je to tvoj izbor. Uživaj i ne diraj druge.Prava kurva ne bira mlađe klijente od 45, nego uzima sve. Staru babu panteru je vrijeme zgazilo, jer fizički ne podnosi ono što mlađe kurvice mogu. Kraj priče. Ova baba se ne može usporediti sa mlađahnim kurvicama u 20-im i 30-im, a to je ono što se traži. Tu babu još jedino babojebci mogu jebat.
Evo ga, trans ljubitelj. Ajde da vidimo, u čemu je problem??? Muški prerušeni u žene me ne jebu u dupe pa smo u problemu? Ajde reci, što te muči??
Na ovaj post sam se grohotom nasmijao. Nisi je guzio niti imaš namjeru je guziti, a ponašaš se na ovoj temi ko da si njen advokat. Dobro sam napisao prije i bio sam u pravu - ti si jedan obični advokat i ništa više. Proverio sam maloprije povijest tvojih poruka, doprinos forumu - nula, nikakvih recenzija, jedino advokatske debilne izjave na tuđe poruke. Moje je pravo da pišem što hoću, iznio sam svoje mišljenje o dotičnoj šupkolizačici iz svog iskustva. Ja sam kod dotične bio jednom davno za razliku od tebe - advokata sa debilnim izjavama na tuđe poruke.Da li je ona ikada rekla da je prava kurva po tvojim postavkama. Nije. Ona je kurva po svojim postavkama, i ima potpuno pravo uzimati klijente koje ona želi. Kao što i ti imaš pravo gutati spermu brazilskih crnih transića jer je to tvoj izbor. Uživaj i ne diraj druge.
I da, ako si se nabrijao da ju branim zbog ovog ili onog, nisam nikada bio kod nje niti ću ići.
Nisam nikad bio niti ću, ali ponudit ću mogući odgovor. Bira mlađe jer bolje jebu, ona mora manje radit i lakše se i ona napali. Šta je tu teško za shvatit. Valjda se žena s godinama umorila od jalovog tepsijanja po njoj bez učinka.Meni je rekla da bira mlađe zato što prije svrše pa ih se brže riješi. Znači da nije više u nekoj kondiciji.
Očito ne znaš čitati kako spada. Nisam ni očekivao više od takve jadne sramote muškog roda koja bi šamarala žene koje mu ne daju da ih jebe, pa čak nizi za pare. Koliko nisko možeš pasti, očito nemaš odgovor, jer si pao ispod najnižih razina iole normalnom muškarcu. Očito te preziru svi, pa čak i ta žena koju bi jebo, ali brale, ne da ti. Drži se najnižih razina, očajnih južnoamerčkih transova...Na ovaj post sam se grohotom nasmijao. Nisi je guzio niti imaš namjeru je guziti, a ponašaš se na ovoj temi ko da si njen advokat. Dobro sam napisao prije i bio sam u pravu - ti si jedan obični advokat i ništa više. Proverio sam maloprije povijest tvojih poruka, doprinos forumu - nula, nikakvih recenzija, jedino advokatske debilne izjave na tuđe poruke. Moje je pravo da pišem što hoću, iznio sam svoje mišljenje o dotičnoj šupkolizačici iz svog iskustva. Ja sam kod dotične bio jednom davno za razliku od tebe - advokata sa debilnim izjavama na tuđe poruke.
Postoje najniže vrste muškaraca, koji se uopće teško mogu nazvati muškarcima, prije bih rekao da su to mali crvi koje zgaziš i da ih ne primjetiš. Prvi su oni koji fizički napadaju žene bez zdravog razloga, jad i bijeda muškog roda. Druga, još niža, ilitiga najniža vrsta, su oni koji nemaju muda niti za to, nego viču i probaju nagovarati druge da bi trebalo žene šamarati i tući. E prdonjo, to si ti, najniži i najnebitniji oblik muškog roda.Još koja godina reklamiranja sa 47 godina u PO, kad dođe u 60-e reklamirat će se ko da ima 49. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Tad će bit sretna da joj iko dođe, a onda će preći iskjučivo na pušing ko baba Marica, jer za išta drugo nisu ni jedna ni druga. Treba na vrijeme otići u penziju.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|