Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd stavi linkTrebala bi, ima aktivne oglase.
Dal neko zna kakva su joj stopala? Citao sam nesto da ne voli da joj se stopala diraju pa ju nisam posjetio, al sve drugo sam prosao
Znači pocuclao si joj čukljeveStopala su joj ok. Prije 5-6 je još dala da se s njima igra, ja sam imao sreću pa sam joj u dva navrata cuclao nožne prste. U zadnjih par godina neda, ne voli to, zato ne idem više kod nje.
Ako netko javi da je po tom pitanju došlo do promjene, eto me opet kod nje!
Žena je top topova iako nisam ljubiteljica mršavica ,rijetko viđeno lijepo lice,oči i neodoljiv osmijeh.Nives 46 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
Kakvog autoputa vidljivog na ruci?Žena je top topova iako nisam ljubiteljica mršavica ,rijetko viđeno lijepo lice,oči i neodoljiv osmijeh.
Prije 10 tak godina izgledala je poput boginje sad je ispijena ne od kuraca već od autoputa vidljivih na na ruci..ali i to nije previše umanjilo njen šarm.
Preporuka svima koji vole pravu žensku ljepotu.
Nick kaže tko sam,tko želim biti možda sam hermafrodit ili možda uvaženi kardiolog pa primjećujem deluzije na fotografijama.Kakvog autoputa vidljivog na ruci?
I šta si ti žensko , ljubiteljica mršavica, veliš?
Aaa, misliš da ih je previše izdrkala, sad kontam. Jbg, 5 je ujutroNick kaže tko sam,tko želim biti možda sam hermafrodit ili možda uvaženi kardiolog pa primjećujem deluzije na fotografijama.
Meni nije dala na moju žalost kaže da sam prestar sa svojih 75 godina
Ako ti nije bitno kojeg sam roda,ne znam daje li ženama mislim da nije bi i da je žene ne zanimaju.Aaa, misliš da ih je previše izdrkala, sad kontam. Jbg, 5 je ujutro
Ma n bitno je što si, tko si, samo me zanimalo daje li Pantera i ženama
A što se tiče njezinog opisa koji si predočio(la), apsolutno se slažem s tobom.
Kad sam rekao da nisam bio kod nje?Al opet, ne kontam gdje si vidio njeno lice, ako nisi bio kod nje
Ma, prezadovoljan.Kad sam rekao da nisam bio kod nje?
Možda me otpilila kad me vidjela i zatvorila vrata,prestar sam uspio sam je prevariti glasom pri dogovoru ali ne i stasom(godinama).
Zadovoljan?
Ma vjerujem ti na riječ da je kraljica a to što ja vidim na fotkama pripiši mojim godinama.Ma, prezadovoljan.
Jedino ne kontam ovo s deluzijama na fotografijama
Nisu li deluzije oblik neurotičkog poremećaja, a ne somatskog.
I, da, Pantera je definitivno carica sexa.
Iz prve ruke ti velim.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|