Ovo je tema koja definitivno nedostaje ovdje . Uvijek mi je žao da se ružno piše o nekom , ali pokušat ću ublažiti izričaj .
Mislim da je nedopustivo dogovoriti termin , dovući klijenta preko cijelog grada i onda ostaviti na cesti da zivka , a ona se ne javlja i onda blokira broj .
Ovo je ista ekipa , možda i ista cura.
1. Crnka Tea 24
tel:+385995943959
Ema
tel:+385995944532
Pazite ovo vam je ista zvjerka , dovuče vas do Trumbićeve 8, dođete u dogovorno vrijeme i zajebe . Sad vidim da radi na dolaske , ali radi i u svom prostoru . Jako neodgovorna , bahata i čudi me da ju već netko nije raskrinkao.
Mislim čak i ovaj oglas da je njezin .
tel:+385924076452
Mislim da je nedopustivo dogovoriti termin , dovući klijenta preko cijelog grada i onda ostaviti na cesti da zivka , a ona se ne javlja i onda blokira broj .
Ovo je ista ekipa , možda i ista cura.
1. Crnka Tea 24
Bujna Sara 23.Dolazi kod vas
Atraktivna djevojka zanosnih oblina samo kod tebe. 176/68/4-5.Slike su moje 1000%.
www.oglasnik.hr
Ema
Djevojka sa slika dolazi kod vas.
Diskretno opusteno druzenje u dvoje .32/175/63/3 .Godine I slike stvarne.Samo kod vas.
www.oglasnik.hr
Pazite ovo vam je ista zvjerka , dovuče vas do Trumbićeve 8, dođete u dogovorno vrijeme i zajebe . Sad vidim da radi na dolaske , ali radi i u svom prostoru . Jako neodgovorna , bahata i čudi me da ju već netko nije raskrinkao.
Mislim čak i ovaj oglas da je njezin .
Ženstvena i bujna ! ! !
BRINETA 33 g., očekuje tvoj poziv. Isključivo Tvoj prostor. Dolazak u druge gradove.
www.oglasnik.hr
tel:+385924076452
posljednja izmjena: