Cookie02&@ppssiihhoo

A ne znam s druge strane čini mi se korektna i pričljiva,a gle nije glupa sigurno,možda jednostavno ispunila kvotu za danas...ona za sat-dva zasluži koliko nekome treba cijeli dan...

morate shvatiti da muški rod u ovom poslu definitivno nije neko cvijeće, neki se naruče pa ne dođu, neki se ne tuširaju i tako.... i onda curke kada imaju nekog nepoznatog a uleti im neko poznat radije uzmu poznatog nego nekog novog. Kod Cookie sam i ja izvisio na početku, i to dva puta. Sada, pošaljem poruku kada se javi da je dostupna i dobijem termin. I nema nikakvih problema. O njezinoj higijeni, e to je druga priča ali da cura zna znanje glede oralnog, itekako. Upravo zbog higijene i njenog popisa usluga bez kondoma nisam dalje išao od oralnog. I ovako kada znam da ću do nje, ne idem na wc nego kasnije, kada svršim idem na pišanje i obrišem se onim maramicama što kao ubijaju mikrobe, viruse itd. I nisu mi jasne vaše želje o slikama , filmićima i tako dalje, pa ako drkate doma imate poznate stranice i gledajte i drkate, šta će ti film gdje ona mene zadovoljava? Ili druga opcija za normalne ljude, a ne kukavice drkaroše, kada uspijete doći do nje , i odete par puta, lijepo recite želje, uzmite GoPro i imate sebe u glavnoj ulozi.... tako teško, zar ne ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh