Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, čisti ulice. Vidio sam je par puta sa trokolicom od čistoče kako mete. Baš nema sreće s poslovima, gdje god se zaposli uvijek neko sranje ispadneSamo da javim da je Oli u zavojima. Priča navodno da je vozila neku trokolicu i da se zabila u zid. Sada objavljuje samo video uratke gdje joj je ruka u zavoju.
Ona ti radi za neki sitniš, mislim da je 20 € pušenje sa kondomom, a 40 € bez kondoma. Ima ti tu negdje broj telefona pa je nazovi.Dali mi moze neko reci dali ima oglas na Plavom i kolko kosta onda drk i pusenje.Hvala
Oli je katica za sve, profesorica, čistačica, čuvarica djece, jebačica...Da, čisti ulice. Vidio sam je par puta sa trokolicom od čistoče kako mete. Baš nema sreće s poslovima, gdje god se zaposli uvijek neko sranje ispadne
Usporeno puši, nema intenziteta. Trebalo bi je školovati.Jel bar dobro pusi dal se bar malo trudi
Za oglas ne znam, ali ako hoćeš slike dodaj je na facebook, ima slika hrpetinu.Jel ima di slika njena ili oglas
Koji joj je face?Za oglas ne znam, ali ako hoćeš slike dodaj je na facebook, ima slika hrpetinu.
Ma nju nađeš bez problema ako malo pogledaš ranije objave na forumu. Oli je meni zgodna u faci, ima nešto psiho jebački u njoj pozitivno. Tijelo joj i nije baš nešto, ona je po meni samo za pušenje.Face ime?
Ima tko njen onlyfans da podijeli stogod https://atelierrebul.hr/shop/category/njega-tijela-gel-za-tusiranje-38
5€ ti je pretplata na off-uI ja bi pogledao neki video
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|