Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo više nije bucka nego prije mršavice ali koža još uvijek nezategnuta tako da se vidi veliki gubitak kg. u kratkom vremenu. Sise vise kao u starice. Akcija tako po meni loša bez žara nekako sve mlako.Cura vrlo korektna lak dogovor ali mi je higijena vrlo upitna. E sad da li se isplati za cijenu 20 ili 40 komplet kako tko prosuđuje to mi je isto kao da li poć na pivo u kafić ili kupit dvolitarku u ostat doma.Bio tko u zadnje vrijeme? Jel isplativo? Prostor uredan?
da....vec jesuStari moj...
I nakon ovoga, ja sam 101% siguran da će te netko pitat na koji si ju broj dobil.
Ne osuđjem nikoga, ja sam znao jebat krampače ali ovo je bolesno...
Ček skinila trenirku i zmazane gačice i ti si je svejedno pojebao? Onda si dobar kad se ne bojiš zaraze nikakve i nisi gadljiv. Ja bi se odmah pokupio i oša bi ća.Iznimno, iznimno korektna djevojka. Vidi se da je ulazila i izlazila iz vireva i vrtloga zivota. Oral bez (trazio sam sa) Zeli se potruditi, ali joj ne ide. Suradjuje. Istovar moze u gebu ali ne guta. Djevojci sve visi, sise i koza. Vidi se po kozi da je bila debela pa valjda naglo smrsavila. Jako draga. Cak mi je i jako zao. Dosao sam na pusenje i trazio zguza jer joj bas nije islo. Okrenula se zguza povukla trenirku i zmazane gacice do koljena i naprcila se. Primila se cvrsto rukam za deku i trpi dok nisi gotov. Suha kao kanta šodera (Nije za zamjeriti, antibebi pilule i lijekovi) Osjeti joj se gadno miris, i na šupku imala rikverc papira. Cijena 20+20 Navigira na pogresnu adresu i onda te pokupi, tj, pjeske dođe po tebe pa idete do gajbe 3 min.hoda. Prostor takva katastrofa da mi se smućilo. Razbacano, prljavo, pretrpano, prepuno paketa lijekova. Viđe ne bih ponovio
Prostor 0
Oral 2
Sex 1
Higijena 0
Ne preporucam.
Cura treba pomoc, ali jos prije par godina
To je ta sirota, da. Al mislim da je šljus. Na takav prizor se može jedino dić nekom ko je takav ko onazmazane gaće i rikverc papira i tema se ugasila
jel se ide kod nje ili šljus....
jel to ona kaj stalno traži i radi kojekakve intelektualne poslove... čini mi se da sam vidio na njenom fb da traži posao bilo kakvi.... ako je to ta olivera ili oli
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|