Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da slažem se s tobom svi gledaju sve a nitko ne vidi sebe ljudi prvo krenite od sebe da bi mogli drugom suditZasto tako loše pišete o curi????
Ali ste vi muski sta bolji?????
Citam komentare i morala sam se umijesati.
Topla dalmatinko, opet tražiš cure za jebanje na forumu kurviša. Gdje ti je dragi i što on kaže?Zasto tako loše pišete o curi????
Ali ste vi muski sta bolji?????
Citam komentare i morala sam se umijesati.
Dragi radi i brzo ce kuci.A on sve zna u vezi mene i moje sexualnosti,tako da ne vodi brigu o tome.Nema kod mene tajni moj dragi sve zna i ja nista ne skrivam.❤Topla dalmatinko, opet tražiš cure za jebanje na forumu kurviša. Gdje ti je dragi i što on kaže?
Znači dok ti šaraš okolo tražeći curice za lizanje on privređuje. Jako si nestašna. Zašto nemaš baš više neke želje za kurcem? Što kurcu fali?Dragi radi i brzo ce kuci.A on sve zna u vezi mene i moje sexualnosti,tako da ne vodi brigu o tome.Nema kod mene tajni moj dragi sve zna i ja nista ne skrivam.❤
Kurac imam u krevetu kad mi treba tako da mi kurac ne fali.Znači dok ti šaraš okolo tražeći curice za lizanje on privređuje. Jako si nestašna. Zašto nemaš baš više neke želje za kurcem? Što kurcu fali?
Znam, lako za kurac jer ti ustvari ne treba. Vjerojatno tražiš curu za lizing, a to ti i muškarci mogu osigurati. Meni je primjerice to uže područje zanimanja, doktorirao na Harvardu na temi cunnilingus i pronalaženje strateških točki za lakši orgazam žene. Ima nas takvih, možda da si probaš naći jednog takvog. Znam da ćeš reći nije to isto jer žene bolje to rade, ali očito je da ti suprug kiksa u tom području gdje se kurac ne koristi.Kurac imam u krevetu kad mi treba tako da mi kurac ne fali.
Ni jedan muskarac me nece lizati osim muza,a zena je svakako dobrodosla u tim stvarima.Znam, lako za kurac jer ti ustvari ne treba. Vjerojatno tražiš curu za lizing, a to ti i muškarci mogu osigurati. Meni je primjerice to uže područje zanimanja, doktorirao na Harvardu na temi cunnilingus i pronalaženje strateških točki za lakši orgazam žene. Ima nas takvih, možda da si probaš naći jednog takvog. Znam da ćeš reći nije to isto jer žene bolje to rade, ali očito je da ti suprug kiksa u tom području gdje se kurac ne koristi.
Kao doktor znanosti za seksualna pitanja odmah ti mogu reći kako bi onda trebala pod hitno ostaviti muža. Nema tu sreće, tu je samo pitanje vremena kad ćete zajedno puknuti kao balon. U suštini si čista lezbijka jer ne tražiš druge muškarce dok istovremeno tražiš više žena. Kada bi podjednako tražila oba spola onda bi bila biseksualna. Šah mat.Ni jedan muskarac me nece lizati osim muza,a zena je svakako dobrodosla u tim stvarima.
Dragi moj DOKTORE ja i jesam BISEXUALNA i nikad nisam za sebe napisala da sam lezba.Kao doktor znanosti za seksualna pitanja odmah ti mogu reći kako bi onda trebala pod hitno ostaviti muža. Nema tu sreće, tu je samo pitanje vremena kad ćete zajedno puknuti kao balon. U suštini si čista lezbijka jer ne tražiš druge muškarce dok istovremeno tražiš više žena. Kada bi podjednako tražila oba spola onda bi bila biseksualna. Šah mat.
Nisi dobro pročitala moj raniji komentar. Ti si dokazano 100% lezbijka i daleko si ti od biseksualnosti samo što to ne želiš sebi priznati. Međutim, i među muškarcima ima sve veći broj pedera koji kažu da nisu pederi, a traže nekoga da bi mu popušili kurac. Za sebe oni također kažu da nisu pederi jer su kao oženjeni. Osobno su i meni neki nudili da mi popuše kurac tvrdivši mi da nisu pederi i da bi samo to malo isprobali, a naravno kao čovjek koji izuzetno jako voli lizati pičke to sam lagano stjerao u 3PM. Nije mi jasno zašto vi čisti pederi i lezbijke ne želite priznati da ste 100% takvi i čega se sramite, te zašto kao paravan koristite suprotan spol za kojeg se često ženite ili udajete. Čemu to i koga zapravo varate?Dragi moj DOKTORE ja i jesam BISEXUALNA i nikad nisam za sebe napisala da sam lezba.
Tezak siNisi dobro pročitala moj raniji komentar. Ti si dokazano 100% lezbijka i daleko si ti od biseksualnosti samo što to ne želiš sebi priznati. Međutim, i među muškarcima ima sve veći broj pedera koji kažu da nisu pederi, a traže nekoga da bi mu popušili kurac. Za sebe oni također kažu da nisu pederi jer su kao oženjeni. Osobno su i meni neki nudili da mi popuše kurac tvrdivši mi da nisu pederi i da bi samo to malo isprobali, a naravno kao čovjek koji izuzetno jako voli lizati pičke to sam lagano stjerao u 3PM. Nije mi jasno zašto vi čisti pederi i lezbijke ne želite priznati da ste 100% takvi i čega se sramite, te zašto kao paravan koristite suprotan spol za kojeg se često ženite ili udajete. Čemu to i koga zapravo varate?
To ti je to. Bježiš od svog problema. Ne želiš priznati što jesi prebacujući krivnju na drugog. Ovakav odgovor od tebe sam i očekivao.Tezak si
Ne da mi se sa tobom raspravljati
Vi muškarci ne razumijete da ima biseksualaca vama su svi pederi i lezbe a nije baš tako.Kao doktor znanosti za seksualna pitanja odmah ti mogu reći kako bi onda trebala pod hitno ostaviti muža. Nema tu sreće, tu je samo pitanje vremena kad ćete zajedno puknuti kao balon. U suštini si čista lezbijka jer ne tražiš druge muškarce dok istovremeno tražiš više žena. Kada bi podjednako tražila oba spola onda bi bila biseksualna. Šah mat.
Muskarac puno lakse prihvaca biseksualnu zensku nego takvog muskarca jer i sama pomisao da bi ga BI muskarac mogao primit od drugog muskarca pomracuje mu um i in vise za nj nije bisex nego obicna pedercina...Vi muškarci ne razumijete da ima biseksualaca vama su svi pederi i lezbe a nije baš tako.
Muskarac puno lakse prihvaca biseksualnu zensku nego takvog muskarca jer i sama pomisao da bi ga BI muskarac mogao primit od drugog muskarca pomracuje mu um i on vise za nj nije bisex nego obicna pedercina...Vi muškarci ne razumijete da ima biseksualaca vama su svi pederi i lezbe a nije baš tako.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|