Simona daj svoj kontakt molimNe da mi tu poslat
Daj broj pa wappom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Simona daj svoj kontakt molimNe da mi tu poslat
Daj broj pa wappom
Cel!? I ti bi ladmo dao 300 e za jebacinu sa ovim odronomStvarno?ja umalo da ne odoh..![]()
Ufff nebi nedaj boze...pristala je ona na daleko manje od 300€..Cel!? I ti bi ladmo dao 300 e za jebacinu sa ovim odronom
Prijatelju nije tebe bas lako
Upravo takoDo 150 sat jos nekako
Iznad toga Teska glupost i budalastina
Zavisi kakva je picka, ako je top dajem tu lovu i za pola sataDo 150 sat jos nekako
Iznad toga Teska glupost i budalastina
simona jel se mozes javiti privatnoKoliko ste ozbiljni?
Ma neće ti se ona javiti i ja sam pitao da se javi privatno i sve ona samo govori ali ništa od toga da se javi privatno i da se dogovoriš tako da 0 bodovasimona jel se mozes javiti privatno
koliko si ti ozbiljna?Koliko ste ozbiljni?
Kralju, jel se bavi ona sa ovim tabu stvarima ?Prvi supak broda![]()
Iako je od "Maradone" kcer, lupo bi je jebeno !Kralju, jel se bavi ona sa ovim tabu stvarima ?
svakako preporuka, bio danas u slavonskom brodu-Centar grada apartman (dobit cete adresu od nje-nije fer da ja ovdje pisem). 140 poena pola sata al isplati se...
P.S. taj broj je navodno od toga koji nju drzi zaposlenom tak da nije ona direktno. U svakom slucaju, nema bonova il nesta slicno. Natuca engleski al to nije nikakav problem jer je cura stvarno simpaticna. Pricali preko googl tranlatea... Pusenje je bez i to vrhunsko, khm duboko
kako si je kontaktirao?
svakako preporuka, bio danas u slavonskom brodu-Centar grada apartman (dobit cete adresu od nje-nije fer da ja ovdje pisem). 140 poena pola sata al isplati se...
P.S. taj broj je navodno od toga koji nju drzi zaposlenom tak da nije ona direktno. U svakom slucaju, nema bonova il nesta slicno. Natuca engleski al to nije nikakav problem jer je cura stvarno simpaticna. Pricali preko googl tranlatea... Pusenje je bez i to vrhunsko, khm duboko
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|