koliko si ti ozbiljna?Koliko ste ozbiljni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko si ti ozbiljna?Koliko ste ozbiljni?
Kralju, jel se bavi ona sa ovim tabu stvarima ?Prvi supak broda
Iako je od "Maradone" kcer, lupo bi je jebeno !Kralju, jel se bavi ona sa ovim tabu stvarima ?
svakako preporuka, bio danas u slavonskom brodu-Centar grada apartman (dobit cete adresu od nje-nije fer da ja ovdje pisem). 140 poena pola sata al isplati se...
P.S. taj broj je navodno od toga koji nju drzi zaposlenom tak da nije ona direktno. U svakom slucaju, nema bonova il nesta slicno. Natuca engleski al to nije nikakav problem jer je cura stvarno simpaticna. Pricali preko googl tranlatea... Pusenje je bez i to vrhunsko, khm duboko
kako si je kontaktirao?
svakako preporuka, bio danas u slavonskom brodu-Centar grada apartman (dobit cete adresu od nje-nije fer da ja ovdje pisem). 140 poena pola sata al isplati se...
P.S. taj broj je navodno od toga koji nju drzi zaposlenom tak da nije ona direktno. U svakom slucaju, nema bonova il nesta slicno. Natuca engleski al to nije nikakav problem jer je cura stvarno simpaticna. Pricali preko googl tranlatea... Pusenje je bez i to vrhunsko, khm duboko
preko wapa, imas na stranici, dog na engleskom bez problema...ostaje 2 3 dana jos, tak mi je rekla...preko wapa ne pricas direktno s njom iako ti daje takav osjecaj kao da je ona...kako si je kontaktirao?
Ne postoji takav zakon kod nas gdje musterija placa kazneIskreno, meni najvise bilo radi pandurije posto sam cuo da provode neke akcije a za konzumante do 2500e kazne tak da...ak nije provjereno, bolje ne
kad je pokušam kontaktirati preko Wapa javlja mi da taj broj nije na WhatsApp-upreko wapa, imas na stranici, dog na engleskom bez problema...ostaje 2 3 dana jos, tak mi je rekla...preko wapa ne pricas direktno s njom iako ti daje takav osjecaj kao da je ona...
brajo, zakon ti se promjenio od prije cca 2 mjeseca....one svetice su zasticene a mi placamo...kazne do 2500marunaNe postoji takav zakon kod nas gdje musterija placa kazne
+351 920 309 296 jesi ovaj broj upisokad je pokušam kontaktirati preko Wapa javlja mi da taj broj nije na WhatsApp-u
Kazne za korisnike usluga prostitucije u Hrvatskoj prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira zaista mogu iznositi do 20.000 kuna, što je približno 2.500 evra.Ne postoji takav zakon kod nas gdje musterija placa kazne
+351 910 363 215+351 920 309 296 jesi ovaj broj upiso
To je nacrt prijedloga zakona, nije to stupilo na snagu.Kazne za korisnike usluga prostitucije u Hrvatskoj prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira zaista mogu iznositi do 20.000 kuna, što je približno 2.500 evra.
Dakle, kazne za korisnike usluga prostitucije su:
Ovaj raspon kazni ukazuje na ozbiljnost prekršaja i cilj da se obeshrabri konzumacija seksualnih usluga.
- Novčana kazna: Od 5.000 do 20.000 kuna (približno 660 do 2.500 evra).
- Zatvorska kazna: Alternativno, može se izreći kazna zatvora do 60 dana.
clanak 12 zakona o prostotuciji i remecenja JRM
Mislim mene osobno zaboli, al pazite da ne naletite na akciju MUPa jer imam bliske izvore i znam da to rade. Inace osobe koje to rade su u dilu sa pandurijom gdje murija koriste iste.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|