marko11222
Member
Moze kontaktDaj tu iz Požege
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontaktDaj tu iz Požege
Čak više nemam ni njezin brojJel bio tko u zadnje vrijeme kod babe?
Bolje izdrkaj nego to plaćaj...Jel bio tko u zadnje vrijeme kod babe?
Ni nejavlja se viseBolje izdrkaj nego to plaćaj...
I bolje za vas...čujem da smrdi, bude pijana...a traži 100..hahahaahNi nejavlja se vise
Gdje je najbolje izlazit u gradI bolje za vas...čujem da smrdi, bude pijana...a traži 100..hahahaah
Za 100e u gradu uhvatiš koju hoćeš i onda jebes mjesecima iza
Proha..uvjerljivo najbolje zene..Gdje je najbolje izlazit u grad
izmjenili par poruka, pitao za selfie i poslala sliku ali to nije ta djevojka sa ege i nije mi uopce privlacna, ali pitao jos za adresu ako dogovori. sa Brunom da ne dodem kod te i od tad se prestsla javljati, nije poslala adresuOva Mary sa ege ne odgovara na poruke
Jesi dogovorio sa Brunom, onaj profil mi je previse dobar da bi bio istinitizmjenili par poruka, pitao za selfie i poslala sliku ali to nije ta djevojka sa ege i nije mi uopce privlacna, ali pitao jos za adresu ako dogovori. sa Brunom da ne dodem kod te i od tad se prestsla javljati, nije poslala adresu
nisam bio kod Brune i meni je sumnjivo, par postova gore i ja sam pitao jel netko bioJesi dogovorio sa Brunom, onaj profil mi je previse dobar da bi bio istinit
Otisao bih no bojim se da ne pokupim neku bolescuguJako dobra djevojka,ljepsa je uzivo .
Bio sam pola sata 100 eura,ljubi se ,oral odličan bez,sex sa kondomom ,
Jako vesela i uredna djevojka .
Ne požuruje jednostavno baš uziva.
Sat vremena je 150 eur.
Moja preporuka
Kad ukucam broj, ispadne broj od Brune hahahahJako dobra djevojka,ljepsa je uzivo .
Bio sam pola sata 100 eura,ljubi se ,oral odličan bez,sex sa kondomom ,
Jako vesela i uredna djevojka .
Ne požuruje jednostavno baš uziva.
Sat vremena je 150 eur.
Moja preporuka
Oglas mozda koristilaKad ukucam broj, ispadne broj od Brune hahahah
Tel: 064/677-677
|
|
|