Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu fake, na hebrangu suZaboravi ege,imaju dvije i obje su fake
kontakt?u brodu radi cura koja dolazi iskljucivo na adresu..
Može brojkontakt?
Nije fejk nego si ti spaljen ocito nemozes dogovoriti bio sam barem sa 10 cura sve top iskustvo vecinom su isti stanovi zenske se izmjenjuju ali trebas bi normalan lik bez glupih pitanja i slicno pa ces viditiEge,ege i ege. Pokušao dogovoriti s jednom i ništa,probam drugu isti način pisanja,iste poruke,u detalj isti odgovori. Iste adrese. Probam sutradan,dogovorimo se za 20.00 sati,ali sad je druga adresa,dođem tamo i ništa. Nakon par dana je treća adresa tako da ne morate trošiti vrijeme,čisti fake
u brodu si bio sa 10 cura sa ege?! ne lazess nas sebe lazessNije fejk nego si ti spaljen ocito nemozes dogovoriti bio sam barem sa 10 cura sve top iskustvo vecinom su isti stanovi zenske se izmjenjuju ali trebas bi normalan lik bez glupih pitanja i slicno pa ces viditi
Da barem kazem a ti vjeruj ili ne bas me briga prijatelju, napisao sam to za nekoga koga zanima i tko ce otic vi drkadije samo pisete bezveze ovdje i zajebavate cure i nas vamo po forumu sto pitanja komplicirate javis se curi dogovoris odes jebes i kuciu brodu si bio sa 10 cura sa ege?! ne lazess nas sebe lazess
bilo ih dosta ja sa cca 6-7, a od 2-3 se okrenio i otisaoDa barem kazem a ti vjeruj ili ne bas me briga prijatelju, napisao sam to za nekoga koga zanima i tko ce otic vi drkadije samo pisete bezveze ovdje i zajebavate cure i nas vamo po forumu sto pitanja komplicirate javis se curi dogovoris odes jebes i kuci
Kakvo ti iskustvo imas?bilo ih dosta ja sa cca 6-7, a od 2-3 se okrenio i otisao
sa ovima sto sam bio odlicno, za ovih par sto se okrenuo i otisao isto OK, prije nego dam novce pitam jeli sve kako je dogovoreno, ako ne okret iKakvo ti iskustvo imas?
sve to ok, ali kroz brod u 10 godina nije proslo 10 cura.. retarde zivimo i mi drugi u brodu ne pricaj glupostiDa barem kazem a ti vjeruj ili ne bas me briga prijatelju, napisao sam to za nekoga koga zanima i tko ce otic vi drkadije samo pisete bezveze ovdje i zajebavate cure i nas vamo po forumu sto pitanja komplicirate javis se curi dogovoris odes jebes i kuci
u brodu si bio sa 10 cura sa ege?! ne lazess nas sebe lazes
Ma dobro sve pet prijatelju nisam to rekao da bi se pohvalio bilo ih je i vise s tim da sam ja skuzio tek nedavno da su pocele dolaziti u brod samo zbog ovakvih bisera kao sto je taj kojem sam odgovorio ce prestat dolazit,drkadije imaju previse pitanja i samo sjebu za termin,zamisli filozofiju dogovoriti si kurvu i otic jebat on treba pomoc na forumu tko hoce ici njemu lako a uvijek se na vratima mozes okreniti, samo ovi sto ispituju ovdje ni ne idu nigdje vecina zato sam mu tako napisao a ti budi ljubomoran i dalje, lijep pozdrav i svako dobrosve to ok, ali kroz brod u 10 godina nije proslo 10 cura.. retarde zivimo i mi drugi u brodu ne pricaj gluposti
Ma sigurno i ti lazes doker zna on je isto u brodu i prati forum on zna gdje i sta se u brodu desava bez njega nistabilo ih dosta ja sa cca 6-7, a od 2-3 se okrenio i otisao
nek ostane, a danas opet dve nove, idemo viditi AlneMa sigurno i ti lazes doker zna on je isto u brodu i prati forum on zna gdje i sta se u brodu desava bez njega nista
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|