SimonaIv
Well-known member
Javi se u inboxPa dobro,imas neki kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u inboxPa dobro,imas neki kontakt
ima baba,simona,ko je trećapa jbi ima ih 2-3 u gradu sto rade a ima ih i nekoliko iz okolnij mijesta..
pa i simona je baba, rece neko.. ili lazu..ima baba,simona,ko je treća
pa daj neki kontakt ako znas.pa jbi ima ih 2-3 u gradu sto rade a ima ih i nekoliko iz okolnij mijesta..
i ja bi da se druzim
Jebla ti Simona materpa i simona je baba, rece neko.. ili lazu..
Javi se u inbox
stass se to nalozila, ja smao prenosim sta pisu po forumu.. baba,tetka,cura.. kako god,narkomanka,prljava,jeftina.. jesam nesto pogrijesio... i eto i pored toga imas musterije a ja eto necu rec nikome koje jos cure rade u brodu tako da eto sve musterije tebiJebla ti Simona mater
Pozdrav zanima me imali neko kontakt od babe ili neke starije može priv hvalaima baba,simona,ko je treća
a neki kontakt sa marijanom cigankomNeko iskustva sa patriciom cosic ili marijanom tom cigankom? Bilo sta
Može kontakt od te patricijeNeko iskustva sa patriciom cosic ili marijanom tom cigankom? Bilo sta
zar postoji i marijana ciganka..,znači da u tom brodu ipak ima nešto..a neki kontakt sa marijanom cigankom
A samo Ivona ostaje haha joj žali bože kad sam kurac uvalio u tebe..infekcija i 2 tjedna tableta..jebeni godišnji...Psi laju,karavane prolaze....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|