Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PmMože grupa?
I ja sam imao isti problem...A samo Ivona ostaje haha joj žali bože kad sam kurac uvalio u tebe..infekcija i 2 tjedna tableta..jebeni godišnji...
Pa jebite nešto za sitnu paru,ja dogovovarao sa njom i čim mi je rekla da radi iz bolnice odustaoI ja sam imao isti problem...
Ja kad sam vidio kak je jebu klinci u pločama za 150kn meni sve jasno biloPa jebite nešto za sitnu paru,ja dogovovarao sa njom i čim mi je rekla da radi iz bolnice odustao
To je stara snimka,popravila je tu tatto sa nekim djedom za sat vremena gaženja..nije puno bolja tatto ni sad..a sjećam se vremena kad sam joj vjerovao na riječ
Ti jebeš kurve na riječ? A ja mislio da sam sjebanTo je stara snimka,popravila je tu tatto sa nekim djedom za sat vremena gaženja..nije puno bolja tatto ni sad..a sjećam se vremena kad sam joj vjerovao na riječ
Ne jebem kurve više uopće..a niti nisam upoznao onu pravu.. jednostavno vraćam curama ono što one pružaju meniTi jebeš kurve na riječ? A ja mislio da sam sjeban
Ne serkaj lega zaljubio si se u nesta Ne provjereno hahaNe jebem kurve više uopće..a niti nisam upoznao onu pravu.. jednostavno vraćam curama ono što one pružaju meni
Ma provjerio sam ja,jebeš sladoled družeNe serkaj lega zaljubio si se u nesta Ne provjereno haha
Pa imaš jezičinuMa provjerio sam ja,jebeš sladoled druže
Samo dobru voljuPa imaš jezičinu
Daj fb ako imas, da znam izbjeci na vrijemeU pm ti pustim fb od nje,zaobići u širokom luku
misliš,s babom iz BrodaDa li je tko bio sa starkom iz Broda.
Moze recenzije.
Imate li neki kontakt od neke iz SB
Damisliš,s babom iz Broda
Može kontakt od patricie ili linkNeko iskustva sa patriciom cosic ili marijanom tom cigankom? Bilo sta
Također ako ima tkoMože kontakt od patricie ili link
Moze i meni grupa?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|