Makijaki69
Active member
Kolika je cijena za 2 sata jel se moze dogovoriti za manje nego sto pise na stranici?Ja bio 2 sata!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolika je cijena za 2 sata jel se moze dogovoriti za manje nego sto pise na stranici?Ja bio 2 sata!
pa pitass bgte.. za sta sluzi stranica nego da uzmes broj i pitas saam sta moze, sta nemoze, posto, itdKolika je cijena za 2 sata jel se moze dogovoriti za manje nego sto pise na stranici?
napisi recenzijuJa bio 2 sata!
napisi recenziju
objavi i broj za ove koji ce i pored svega trazit da idu kod njeSimonaIv, znači prvi susret sve bez zaštite,tragovi uboda po rukama,higijena 0,cijena joj se kreće od 30e do 100e,ovisi koliko joj treba za dop.
Slike koje šalje jedno 15g stare,ni približno onome što vam dođe,2 puta bio sa njome u sobama u centru,doslovno joj se može raditi što hoćete ali visoki rizik nekih bolesti,sama zove na neki mmf ili redaljke.
Neugodni mirisi,deblja i stara,iz moga iskustva i psihički nestabilna,iskreno za 50e više bolje neku profi platiti.za ostale info i slike u pm.
Pm broj i adresaobjavi i broj za ove koji ce i pored svega trazit da idu kod nje
Moze meniPm broj i adresa
Imas koju sliku, kontakt...SimonaIv, znači prvi susret sve bez zaštite,tragovi uboda po rukama,higijena 0,cijena joj se kreće od 30e do 100e,ovisi koliko joj treba za dop.
Slike koje šalje jedno 15g stare,ni približno onome što vam dođe,2 puta bio sa njome u sobama u centru,doslovno joj se može raditi što hoćete ali visoki rizik nekih bolesti,sama zove na neki mmf ili redaljke.
Neugodni mirisi,deblja i stara,iz moga iskustva i psihički nestabilna,iskreno za 50e više bolje neku profi platiti.za ostale info i slike u pm.
Sve vam je ovdje na forumu,ili joj se javite pa se sami dogovarajte,pregledajte EGE,bar kod nas u Os zaluta nekad koja dobra,a uglavnom i izgledaju kako je u oglasu a ne "mačka u vreći"Imas koju sliku, kontakt...
Ima li jos koja u sb i okolici
Kojeima jos dvije sem simone..
Koju? Imaš neki kontakt?Bok znam ja jednu iz Požege
Tel: 064/677-677
|
|
|
|