Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je bolesnik,kakva žena je u stanju sa svojim čovjekom prolaziti svaki dan pokraj nas,grleći i ljubakajući,a ovdje se prodaje za 50e. Kaže pune je do vrha, ljudi jeste vi normalni,rasadnik bolesti znači,nije ni čudo što je u bolnici iz koje i dalje kao radi.Bio sam ja kod Simone i nervira me što stalno pričate picka ovo ono...
Prvenstveno ona je jako draga i kulturna cura, istina Bog oooodlična u svom poslu...zato dobro i radi.
Kod nje uvijek samo dobra iskustva i preporuke, prava je. Da nemam žene ženio bi je
Uskoro i simona a i vi možete probati zatvorskeJesi se zaželio bolničkih kolača?
Možda joj ublaže kaznu jer joj majka ipak radi u sudu,ali definitivno šok za brodsku zajednicu.Ahaaaaa
De ignoriraj patološkog retardinja
Ejj jeai li to ti, Anamarija?De ignoriraj patološkog retardinja
Znači nije bitno što ona radi,kako izgleda i tko je, niti znate kakav tko križ nosi. Prema svakoj osobi treba imati dozu respekta i obzirnosti. Stvarno je lako suditi druge ali ima i ona druga strana medalje,a i u svoje ime,a i u ime većine forumaša mogu iskreno reći da smo svi imali svoje dobre i loše dane.Ona je bolesnik,kakva žena je u stanju sa svojim čovjekom prolaziti svaki dan pokraj nas,grleći i ljubakajući,a ovdje se prodaje za 50e. Kaže pune je do vrha, ljudi jeste vi normalni,rasadnik bolesti znači,nije ni čudo što je u bolnici iz koje i dalje kao radi.
Momak ti ne znas tko je ona,javi se u privatZnači nije bitno što ona radi,kako izgleda i tko je, niti znate kakav tko križ nosi. Prema svakoj osobi treba imati dozu respekta i obzirnosti. Stvarno je lako suditi druge ali ima i ona druga strana medalje,a i u svoje ime,a i u ime većine forumaša mogu iskreno reći da smo svi imali svoje dobre i loše dane.
Kao prvo nisam momak ima već godina.Momak ti ne znas tko je ona,javi se u privat
Da imas kucni odgoj imao bi normalu zenuJa sam po karakteru flegma,a i kad mi netko digne živac ne vrijeđam i ne omaložavavam.
Zove se kućni odgoj.
Imam dečka sorryDa imas kucni odgoj imao bi normalu zenu
Takvi nam pogotovo ne trebaju u graduImam dečka sorry
Pa ne moraš da se brineš za ženu ali tvoj broj može mačakTakvi nam pogotovo ne trebaju u gradu
mogu samo reci top zena nema bolje u SBZnači nije bitno što ona radi,kako izgleda i tko je, niti znate kakav tko križ nosi. Prema svakoj osobi treba imati dozu respekta i obzirnosti. Stvarno je lako suditi druge ali ima i ona druga strana medalje,a i u svoje ime,a i u ime većine forumaša mogu iskreno reći da smo svi imali svoje dobre i loše dane.
Nisam ti ja tipičan farmer iz Garčina, malo ti čitam postove,99% konobar ili još bolje šef jednog od kafića sa korza. Kao što rekoh dobra strana mi je da mi je teško dići živce, ali opet sa druge strane treba mi 2 sec da odem od 0 do doživotne. A saznati ću tko ste "vi"I ti si klijent ili se nadas,sve mi to zapisujemo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|