Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš jebat babu da ti dam brojDa ih ima pravih koje rade svoj posao kako treba ..vjeruj mi bile bi i na ovom forumu bez cimamja s tim tiketima i sta ja znam ....
Posalji broj starke ako imašHoćeš jebat babu da ti dam broj
Ma brate hvala ti ...imam 34 stvarno mi nije do baba hahhahajaj....hoću picku do jaja pare nisu bitneHoćeš jebat babu da ti dam broj
E toga ovdje nemaMa brate hvala ti ...imam 34 stvarno mi nije do baba hahhahajaj....hoću picku do jaja pare nisu bitne
Jbg nema jedino zgPa me vjerujem...toliko gradova u Slavoniji ... studentski gradovi ...kako jebeš mi nema ..pa šta raditi vi kad vam se zajebava nije mi jasno ....da makar znam nekog pa ajde ...istrunit cu u ovom stanu
Sve svetice u tri kurcaOvdje su udate Zene znaci jako sretne i sigurne u braku hahhajaj
Imam još jednu 45 god ako hoćeš ali nije nekaČekam...sad ce ova s kerom na setnju ....boga mi ode ju pitat ..muza nisam vidio par dana pa se nadam da nece zvati muriju hajhahajaj
E drug moj onda ti ne mogu pomoćNemoj brate ako nije neka ..ne mogu ...Moze milfara Al da je dobra ...vako ne ide ..nije mi gust brate ni dabe
Ako ti nađeš nešta mlađe svaka čast, javi onda i meni da se i ja osladimStvarno si se potrudio .. hvala ti jebi ga ...znade kad nema zeludac za tako onda ga mod jebat hhaajha
Ako imaš para skoči do zg i birajPa sta cu ja brate da nadem...vidiš i sam sta sam nasao ...ne vjerujem sam sebi sta je ovo ...ja mislio do jaja idem u hr malo da radim pa vise se zezam a ono kao na otoku Lezbos hahhaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|