Malac 52
Member
Tea - Osijek 😘
Bok ja sam Tea, imam 29 godina, trenutno sam u Osijeku. U Osijeku imam svoj privatni lijepo uređeni prostor :-). Nudim…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma garant ona shema bon prijeBio netko?Tea - Osijek 😘
Bok ja sam Tea, imam 29 godina, trenutno sam u Osijeku. U Osijeku imam svoj privatni lijepo uređeni prostor :-). Nudim…www.oglasnik.hr
Još "bolje" uplata na računMa garant ona shema bon prije
Tko još na to sjedaMa garant ona shema bon prije
A prelistaj malo grupe pa ćeš vidjetTko još na to sjeda
Katarina je prevara,ne traži bon,ali dogovoriš termin i dobiješ navodnu adresu,a ona se više ne javlja,netko se zajebavaBio netko?Tea - Osijek 😘
Bok ja sam Tea, imam 29 godina, trenutno sam u Osijeku. U Osijeku imam svoj privatni lijepo uređeni prostor :-). Nudim…www.oglasnik.hr
Koju si adresu dobioKatarina je prevara,ne traži bon,ali dogovoriš termin i dobiješ navodnu adresu,a ona se više ne javlja,netko se zajebava
Trg pobjede 10Koju si adresu dobio
BonašicaTrg pobjede 10
I lagano si ostao bez para?Hhahaha cao ljudi ...Katarina Sb ...pa ja sam poduvao ...dodem iz Beograda vamo u Slavoniju crnim poslovima na dva tjedna ...dosadno sjedim u stanu dva tjedna para ko drva i zovem ..prva se javi sve kaze Moze sve sto sam pitao ..ok ..samo mi nije jasno kako bre bonovi...u BG naručim kavu i prije kave dodes mi treba ..razmišljam ma ko ga jebe to su samo pare..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|