malialipali
Active member
molim te javi se na PPNe radim više. Videi obrisani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim te javi se na PPNe radim više. Videi obrisani
procitaj PPMolim te, pusti me na miru. Nemaš para, a želiš jebat. Good morning Colombo, to žele svi. Imaj srca i pusti me.
Btw, zna netko kako se briše account tu?
i sta bi, jesi rokno nekoga pa druze lik je mozda bio iz splita.. cemu se nadass..Cimam se sat vremena vozim do trga slobode 10 hahahhaa uplatim joj i naravno dodem tamo ..Karina a ne Katarina ...uzmem utoku odem na stan gore kaže baba ...sinko pogresna adresa ....samo ako citaju ti klosari...vidimo se uskoro garantujem
Ajd javi se na telegram poslao sam ti porukuMolim te, pusti me na miru. Nemaš para, a želiš jebat. Good morning Colombo, to žele svi. Imaj srca i pusti me.
Dragana javi seeeeeeeeeljudi moze neka preporuka ?
trebao bih za sutra neku damu da hoce doci u prostor
novac imam rijesen
Nacuo sam da na forumu ima neka Dragana iz SB
Dragana ako citas javi se u pp
uzmes svoj profil,stisnes sliku, i odjavaMolim te, pusti me na miru. Nemaš para, a želiš jebat. Good morning Colombo, to žele svi. Imaj srca i pusti me.
a gdje bjezis i zasto ne odgovaras na PP ?To je objava ne brisanje
a druze na kraju ces ti i peskira trazit.. drugo, drgana toi je simonina partnerka u poslu samo ne zele da ti daju broj ni kontakt...Draganaaaa duso moja - javiiii seeee javiiii seeee
Simonice nebo moje - javiiii seeee javi seeee
Covjek ne moze jebat ovdje kada i ima novaca kod sebe
jel ima koja aktivna trandža u Brodu ?
sa finim silikonskim grudima i usnama
ispod 60 kg
izgleda da su bioloske zene sve pomrle od covid-a
ne treba meni peskira druze na kraju ces ti i peskira trazit.. drugo, drgana toi je simonina partnerka u poslu samo ne zele da ti daju broj ni kontakt...
a po cemu ja to nisam normalan ?Joj kakav crni nakit ...kupio mi dva komada bižuterije dok sam mislila da si normalan
...joj....pa tebi stvarno nije dobro u glavi al ajd....dobro ti je dardan rekao.
nitko tebe ne stalka niti proganja !Budi osoba i prestani me stalkat i proganjat. Zbogom.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|