Brigita B

Ma na instagramu je mos nac čuo sam neke price za nju, Al reka je sad jedan kolega u drugoj temi da ništa to

Ma ništa osobito, jedino da ka ima Sugar daddye i neko je u priči jedan put Dosa i reka mj da je rekla liku u klubu da je može jbeat za 200€, Al to su samo price zato i sam trazin odgovore haha

Ma ništa osobito, jedino da ka ima Sugar daddye i neko je u priči jedan put Dosa i reka mj da je rekla liku u klubu da je može jbeat za 200€, Al to su samo price zato i sam trazin odgovore haha
Ta prica za suger daddy je istina, isto tako da se oce puknit za novce, al ne s svakim... e sad nakon ovih poruka na forumu cisto sumnjam da ce je se iko vise lajcnit🤣

Ma to za 200€ mi je prija rekla da je brigi uletitla nekon liku u klubu i rekla mu da može imat snošaj (kojtus) snjon ako joj da 2 glave evra. A ove Gole slike to mi je reka prika da je nekon ZG bratiću slala. Al mislin da obični smrtnici nemaju šanse kod nje. Moraš bit lipotan od 2 metra i placon 50 keka € misecno da bi moga ista

Al vidin dosta se vas ZG bratića javlja šta potvrđuje da se ove pumpaju gori u vas hahahahahahahaha, neka ima te bolju vi šansu nego mi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh