BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

bla, bla, bla...uvijek ista dosadna priča, ne znaš jer svoje znanje o kriminalu temeljiš na Netflix serijama. Nebitno je to uopće, nisam niti mislio ići u neke rasprave sa tobom, jer kako mnogi tu pišu, nema smisla sa budalama razgovarait, ali to da braniš notornog kriminalca, recidivista i da zagovaraš uvjetnu kaznu za nešto za što je svakako jedina ispravna kazna dugogodišnji zatvor, e tu si ga bome pretjerao...samo zato jer je žrtva prostitutka, dakle njena riječ ne vrijedi. Ovime završavam rasprave sa tobom, u pravu su svi koji pišu kako ovo nema smisla i kako spamamo forum i kriv sam jer sam u tome sudjelovao i sam...ideš na ignore, bye bye
Ja nemam Netflix niti sam ga ikada imao. Uvijek ista dosadna priča o Netflixu u jer ti je to jedini "argument". Majmune, "recidivist" nije nikada nikoga silovao, to je samo izjava jedne kurve. Uzimanje novca i silovanje su dvije različite stvari. Rekao je da ju nije silovao i ja mu 100% vjerujem. A silovati kurvu je inače želja mnogih muškaraca, to je životni uspjeh moš' mislit. Kako će kurva dokazati silovanje ako ju je jebalo 10 muškaraca taj dan. Teško. Izjava protiv izjave bez ikakvog dokaza. I sad za kraj napuši se kurca retardirana dvolična sidaška spodobo. Odi jebi muškarce i prenesi bolesti dalje na ukućane.

Ja nemam Netflix niti sam ga ikada imao. Uvijek ista dosadna priča o Netflixu u jer ti je to jedini "argument". Majmune, "recidivist" nije nikada nikoga silovao, to je samo izjava jedne kurve. Uzimanje novca i silovanje su dvije različite stvari. Rekao je da ju nije silovao i ja mu 100% vjerujem. A silovati kurvu je inače želja mnogih muškaraca, to je životni uspjeh moš' mislit. Kako će kurva dokazati silovanje ako ju je jebalo 10 muškaraca taj dan. Teško. Izjava protiv izjave bez ikakvog dokaza. I sad za kraj napuši se kurca retardirana dvolična sidaška spodobo. Odi jebi muškarce i prenesi bolesti dalje na ukućane.
Mario može neka recenzija i preporuka? Pozdrav Mario

Gdje piše da sam moralista? Ja sam samo za to da se prostitucija ne zove sport, da se ne romatizira, banalizira i normalizira kao eto nešto sasvim normalno i okej. Nije kao odlazak u Konzum. Sve možeš pravdati whataboutizmom. Ako ti se digne kurac i napaljena si odi jebati, ali znaj da si jebao kurvu tj. prostitutku i da je odglumila kao što svima odglumi. Neka to uradi uvjerljivije i dobije bolje ocjene, sve ok. Imaš pravo reći zaboli me kurac za kurvama i njihovim pimpovima i njenim glumom, želim se isprazniti. Opet ok. Ovaj jebač operiranih muškaraca je moralista, on bi zatvarao na više od 10 godina na osnovu izjave jedne kurve Iako čovjek kaže da ju nije silovao. Protiv takvih dvoličnih moralista sam i ja. Kao što nikada u životu nisam gledao Netflix, nemam ni tenisice iz Vijetnama. Ali to nije ni bitno, mislim da znaš što želim reći.

Očito nisi shvatio. Jedna od najbijednijih vrsta ljudi su propovijednici moralisti kao ti, dok nose svoje nike tenisice iz Vietnama
Ja sam samo dao recenziju na zahtjev žutog štrumpfa i rado ću mu dati recenziju kada god on ponovo zatraži. Znam da se prilikom brzog pisanja pojave pogreške, ali ovo "najbijednije" i "propovijednici" baš para uši, pa u to ime:

Mrtvačnica najbjednijih​

(Dobriša Cesarić)

Bludnice, koje pohotne ruke
Nikada više neće da dirnu,
Što poslije sviju budnih, bludnih noći
Uđoše u jednu posve mirnu.

Gdje piše da sam moralista? Ja sam samo za to da se prostitucija ne zove sport, da se ne romatizira, banalizira i normalizira kao eto nešto sasvim normalno i okej. Nije kao odlazak u Konzum. Sve možeš pravdati whataboutizmom. Ako ti se digne kurac i napaljena si odi jebati, ali znaj da si jebao kurvu tj. prostitutku i da je odglumila kao što svima odglumi. Neka to uradi uvjerljivije i dobije bolje ocjene, sve ok. Imaš pravo reći zaboli me kurac za kurvama i njihovim pimpovima i njenim glumom, želim se isprazniti. Opet ok. Ovaj jebač operiranih muškaraca je moralista, on bi zatvarao na više od 10 godina na osnovu izjave jedne kurve Iako čovjek kaže da ju nije silovao. Protiv takvih dvoličnih moralista sam i ja. Kao što nikada u životu nisam gledao Netflix, nemam ni tenisice iz Vijetnama. Ali to nije ni bitno, mislim da znaš što želim reći.
Koga boli kurac što ti hoćeš?
Ama baš nikoga.

Nije mi jasno kako se neki uredni i pametni članovi ovog foruma spuštaju na nivo budala i svađaju se s njima. Jednostavno ih ignorirate, ne odgovarate na poruke.

Naravno, neki nepismeni idioti na temi o južnoameričkim kurvama pišu o tenisicama iz Vijetnama.
Da nisi takav krkan, vidio bi vezu koja je više nego očita. Al lakše je uživati u svom super ispravnom i moralnom egu i glumiti ulogu super heroja, koju nitko ne vidi osim tebe. Čitaj i proučavaj i slušaj, i probaj razumijeti, osuđivanje temeljeno na vlastitim i uvezenim vrijednostima je pokazatelj primitivnog nivoa na kojem većina funkcionira a u stvarnosti radi suprotno. Najljepše je samozavaravanje, znam.

Tako probaj ubaciti u google kako bi ti ispravio greške. Odmah ispadneš još moderniji i otvorenijeg uma, nego što to i sam želiš. Inače odaješ svoju nepismenost. To da su južnoameričke prostitutke u Hrvatskoj dio organizirane prostitucije, nema nikakve veze samnom niti mojim "primitivnim nivoom". Ali piši ti i dalje o tenisicama iz Vijetnama, kad još uvijek nisi naučio za opciju ignore za nekoga tko te ne zanima. Treba malo inteligencije za to. Jer mene zaista boli kurac jel ti želiš da ja prestanem ili ne. Boli me kurac za tvoje želje i pozdrave. Pisat ću kad god želim.

Tako probaj ubaciti u google kako bi ti ispravio greške. Odmah ispadneš još moderniji i otvorenijeg uma, nego što to i sam želiš. Inače odaješ svoju nepismenost. To da su južnoameričke prostitutke u Hrvatskoj dio organizirane prostitucije, nema nikakve veze samnom niti mojim "primitivnim nivoom". Ali piši ti i dalje o tenisicama iz Vijetnama, kad još uvijek nisi naučio za opciju ignore za nekoga tko te ne zanima. Treba malo inteligencije za to. Jer mene zaista boli kurac jel ti želiš da ja prestanem ili ne. Boli me kurac za tvoje želje i pozdrave. Pisat ću kad god želim.
Bravo Rocky 👏, pokaži ti njima zube 🐩 evo ti batak 🍗

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh