Mario111222
Well-known member
Ja nemam Netflix niti sam ga ikada imao. Uvijek ista dosadna priča o Netflixu u jer ti je to jedini "argument". Majmune, "recidivist" nije nikada nikoga silovao, to je samo izjava jedne kurve. Uzimanje novca i silovanje su dvije različite stvari. Rekao je da ju nije silovao i ja mu 100% vjerujem. A silovati kurvu je inače želja mnogih muškaraca, to je životni uspjeh moš' mislit. Kako će kurva dokazati silovanje ako ju je jebalo 10 muškaraca taj dan. Teško. Izjava protiv izjave bez ikakvog dokaza. I sad za kraj napuši se kurca retardirana dvolična sidaška spodobo. Odi jebi muškarce i prenesi bolesti dalje na ukućane.bla, bla, bla...uvijek ista dosadna priča, ne znaš jer svoje znanje o kriminalu temeljiš na Netflix serijama. Nebitno je to uopće, nisam niti mislio ići u neke rasprave sa tobom, jer kako mnogi tu pišu, nema smisla sa budalama razgovarait, ali to da braniš notornog kriminalca, recidivista i da zagovaraš uvjetnu kaznu za nešto za što je svakako jedina ispravna kazna dugogodišnji zatvor, e tu si ga bome pretjerao...samo zato jer je žrtva prostitutka, dakle njena riječ ne vrijedi. Ovime završavam rasprave sa tobom, u pravu su svi koji pišu kako ovo nema smisla i kako spamamo forum i kriv sam jer sam u tome sudjelovao i sam...ideš na ignore, bye bye