BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ispast ce da te jebem stalno, ali daj mi pliz ovo objasni. Frajer pita za oral i CIM, a ti mu preporucis Katty i odmah napises da ne znas jel radi CIM. Jesam ja lud ili samo ne razumijem 🤔
Evo sad sam provjerio za Katty, imam njenu poruku.
U poruci piše CIM kao ekstra usluga, ali to je dodatnih 100 eu!
Uglavnom kad sam bio kod nje nisam to tražio, pa ne mogu sa 100% sigurnošću reći da to radi.
CIM je u pravilu dodatna usluga kod strankinja koja se zasebno plaća, a ja ne uzimam dodatne usluge, pa ne mogu sa 100% sigurnošću to tvrditi koja to radi.

Aj ne kaki. Pravda za Alena. Alene oprosti. Sve što je napravio je neplaćen sex (cijena 200€) i laka tjelesna ozljeda. Pokradu stotine milijuna i da im se par godina, a novac nikad ne vrate. Ubiju čovjeka ili ga ismasakriraju doživotno autom i dobiju godinu uvjetno. Ubiju čovjeka puškom s predumišljajem i dobiju 7 godina. Ovo 10 godina zatvora je smijurija, nema šanse da prođe pravomoćno. Bio pod utjecajem opijata. Eventualno da plati seks i ispriča se ili godina uvjetno maksimum. Ako ponovo udariti po džepu 50.000€ ili tako nešto u proračun, u zatvoru ga samo džaba hraniš.
Nije Alen dobio previše, ostali koje si opisao su dobili premalo, zato je taj nesrazmjer nažalost...ja osobno ne želim da takva osoba ikada bude na slobodi i da kojim slučajem naleti na nekoga do koga mi je stalo. Samo za otmicu, a tu se govori o protupravnom lišavanju slobode ako sam dobro pročitao, je 10 g primjerena kazna, a di je sve ostalo kaj je napravio. Jasno mi je da SAD nije neki primjer, no recimo tamo za otmicu dobiješ doživotnu ako se ne varam.

Alene oprosti, pravda za Alena. Samo nije platio sex i laka tjelesna ozljeda. Ti idi jebi operirane muškarce i puši kite. Jer inače svakim svojim odlaskom kod prostitutke ženskog roda i plaćanjem prostitucije plaćaš bande koje ih lišavaju slobode dugoročno, ali to ti ne smeta. One su lišene slobode godinama, a ne jednu večer kao što je uradio Alen. I sve to ti još financiraš, te si suučesnik, pomagač, komplic, financijer...koliko onda tek ti zaslužuješ...pa samo kad bi zbrojili odlaske koje si tu napisao brat bratu 20 godina.

Alene oprosti, pravda za Alena. Samo nije platio sex i laka tjelesna ozljeda. Ti idi jebi operirane muškarce i puši kite. Jer inače svakim svojim odlaskom kod prostitutke ženskog roda i plaćanjem prostitucije plaćaš bande koje ih lišavaju slobode dugoročno, ali to ti ne smeta. One su lišene slobode godinama, a ne jednu večer kao što je uradio Alen. I sve to ti još financiraš, te si suučesnik, pomagač, komplic, financijer...koliko onda tek ti zaslužuješ...pa samo kad bi zbrojili odlaske koje si tu napisao brat bratu 20 godina.
mržnja koju ti osjećaš prema nama koji idemo kod prostitutki, prema prostitutkama i prema samome sebi u konačnici je fascinantna. Previše si filmova gledao, niti jedna cura sa kojom sam bio u ovom poslu nije ničiji rob niti u vlasništvu neke bande, sve su to slobodne žene koje idu kamo žele, rade što žele i zapravo sasvim dobro žive od svojeg rada. Kupuju stanove u Brazilu, Španjolskoj, školuju djecu, uzdržavaju roditelje, neke su i u braku. Toliko o tome. Da je Alen napao neku random osobu, strpao je u auto, silovao, premlatio i lišio slobode, koliko bi zaslužio? Samo zato što je prostitutka u pitanju, bi trebao dobiti godinu uvjetno? Zastarjelo i nakaradno razmišljanje. Prostitucija je u mnogim državama sasvim legalno zanimanje, u većini prešutno dozvoljena. Otmica, fizički napad i silovanje su kriminal koji povlači zatvorsku kaznu svugdje u svijetu.

mržnja koju ti osjećaš prema nama koji idemo kod prostitutki, prema prostitutkama i prema samome sebi u konačnici je fascinantna. Previše si filmova gledao, niti jedna cura sa kojom sam bio u ovom poslu nije ničiji rob niti u vlasništvu neke bande, sve su to slobodne žene koje idu kamo žele, rade što žele i zapravo sasvim dobro žive od svojeg rada. Kupuju stanove u Brazilu, Španjolskoj, školuju djecu, uzdržavaju roditelje, neke su i u braku. Toliko o tome. Da je Alen napao neku random osobu, strpao je u auto, silovao, premlatio i lišio slobode, koliko bi zaslužio? Samo zato što je prostitutka u pitanju, bi trebao dobiti godinu uvjetno? Zastarjelo i nakaradno razmišljanje. Prostitucija je u mnogim državama sasvim legalno zanimanje, u većini prešutno dozvoljena. Otmica, fizički napad i silovanje su kriminal koji povlači zatvorsku kaznu svugdje u svijetu.
meni su fascinantniji likovi poput tebe, zna se ko na ovom forumu trolla, provocira, vrijeđa i sl. a i na kraju krajeva ne piše recenzije što je poanta svega. onda se upecate, ulazite u raspravu s takvima i onda forum postane teški kupus

vrlo dobro poznata Serena Williams s Temua. bio još prošli tjedan čim je došla pola sata a to mi je dovoljno bilo. pušenje je s kabanicom, ovo GFE i french kissing nisam baš osjetio da je uključeno u ponudu kako piše ali dobro nisam se došao mazit nego jebat (opet možda je i do mene jer nisam poseban i došao sam bez ledenih kocki). sve u svemu ova je vrhunska profesionalka i odradi to kako spada, nema šanse da ne svršiš. kako stvari stoje ponovit ću kad mi se bude jebalo nešto čokoladno
Slatka a bas visoka..

Eto kurva će tebi reći za koga radi. Koji si ti retard. Pa kod njihovih bandi ode glava za tako nešto. To što ti umiruješ svoju savjest je jedna stvar, a realnost je druga stvar. Ili se praviš grbav i naivan pa si stavio roza naočale iza kojih vidiš sve lijepo. Ma nema prostitucija je krasna i svaka završi u sretnom braku s kućom s bazenom i puno krasne djece. Iza prostitucije a pogotovo ilegalne se UVIJEK krije trgovina ljudi i lišavanje slobode i to dugoročno. A ti tu trgovinu ljudi i dugoročno lišavanje slobode direktno financiraš. Njihove priče i njihova gluma su jedno, a stvarnost drugo. Naravno da mora sve štimati i na njihovim društvenim mrežama i izgledati krasno i nevino, pa bukiraju pod svojim imenom ne imenom pimpova koji im uzimaju lovu. I to dobro znaš, ali eto to ti ne smeta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh