BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Znate sta se zove tuga ???

Kad si pri parama I mozes priustit 4 puta po sat vremena , ali jednostavno nemas na sta otic.

Jebem ti Dubrovnik nesretni, vazda pred pocetak sezone susa.
Pa ako ti novac nije problem, nađi vremena i napravi izlet do npr. Splita. Ja sam u Istri pa idem kod cura u ZG, a nekad Rijeku ako me posao nanese a ima neka zanimljiva cura, u Istri sam svega 2 puta bio...

ne znam kaj bi rekao...iz njihovih priča one rado odu u "goste", tu uzmu neku lovu više, a generalno se tu kod nas osjećaju sigurne, no prije ili kasnije neka od njih naleti na minu.
Nažalost psihopata uvijek ima, i bit će ih. Ovaj navedeni u članku nije samo opasan po njih nego i za kompletnu zajednicu. Znam iz priča da ih ima nekih specijaliziranih za njih. Koliko nisko padneš da se tako ponašaš?

Aj ne kaki. Pravda za Alena. Alene oprosti. Sve što je napravio je neplaćen sex (cijena 200€) i laka tjelesna ozljeda. Pokradu stotine milijuna i da im se par godina, a novac nikad ne vrate. Ubiju čovjeka ili ga ismasakriraju doživotno autom i dobiju godinu uvjetno. Ubiju čovjeka puškom s predumišljajem i dobiju 7 godina. Ovo 10 godina zatvora je smijurija, nema šanse da prođe pravomoćno. Bio pod utjecajem opijata. Eventualno da plati seks i ispriča se ili godina uvjetno maksimum. Ako ponovo udariti po džepu 50.000€ ili tako nešto u proračun, u zatvoru ga samo džaba hraniš.

Aj ne kaki. Pravda za Alena. Alene oprosti. Sve što je napravio je neplaćen sex (cijena 200€) i laka tjelesna ozljeda. Pokradu stotine milijuna i da im se par godina, a novac nikad ne vrate. Ubiju čovjeka ili ga ismasakriraju doživotno autom i dobiju godinu uvjetno. Ubiju čovjeka puškom s predumišljajem i dobiju 7 godina. Ovo 10 godina zatvora je smijurija, nema šanse da prođe pravomoćno. Bio pod utjecajem opijata. Eventualno da plati seks i ispriča se ili godina uvjetno maksimum. Ako ponovo udariti po džepu 50.000€ ili tako nešto u proračun, u zatvoru ga samo džaba hraniš.
Što sam krivo napisao?

Pa 10 godina je dobio za sve krimene, za oružane pljačke, krađu auta i silovanje.

Pa ako ti novac nije problem, nađi vremena i napravi izlet do npr. Splita. Ja sam u Istri pa idem kod cura u ZG, a nekad Rijeku ako me posao nanese a ima neka zanimljiva cura, u Istri sam svega 2 puta bio...
Ne hvala previše vremena bi izgubio , uradit ću kao i prošli put ostavit pare sa strane pa kad se popravi situacija zaredat ću sa posjetama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh