BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Upravo se vratio od ove male iz Češke.

Na prvu sam mislio da je fejk jer je na ovoj glupoj stranici.

Dobro da sam samo mislio, i da sam otišao provjeriti.

Cura mi je top topova!

Ima profil i na EGE-u

Istina da nekima neće izgledati kao top model, pogotovo ne preko slika (uživo mi je bolja), ali…!

Ali se zato jebe ko zmaj. 😆

Uzeo sam (zapravo, ponudila mi je) “samo” 15 min Deep Throatanja za 100€ jer sam jedino toliko imao. Isplatilo mi se! 😅

Tko voli DT, isplati se otići. 😁

Inače cijene su joj:
•⁠ ⁠120 -20 min
•⁠ ⁠150 - 30 min
•⁠ ⁠200 - 60 min
•⁠ ⁠400 - 120 min
neograniceno svrsavanje
• anal extra 100

Ali kako.onda znas da se jebe ko zmaj 😅

Bio kod ove,nisam siguran je li to cura sa slike, vidio sam 3 ok recenzije i mislim si idem probat, u moru nejavljanja ostalih sa EGE u Ri, bit ce da je dosta profila fejk..
Totalno zbunjujuce na pocetku, 20 min oslo samo oko ulaza u zgradu, tj.apartman, kasnije sam skuzio da lose prica engleski i da sve prevodi preko translatora
Uglavnom sama akcija ok, oral solidan, mada kratak, sise silikoni, dosta lose uradjeno, i ne volim to bas
Kad je sjela matirala me za 2 minute, jebozovna je u faci i ima taj neki jebacki/kurvinski pogled..
Razmisljao sam o drugoj rundi, al ipak odustao, mislim da je dosta prometno kod nje.
Nije se bas bunila oko prstenjacenja, mislim da se moze dosta s njom
CIM je extra 50, tako je napisala na mob 😃
100 eura za 30 minuta, al bilo je i krace, ne znam dal bi ponovio radi tog sta pol tog ne razumije pa se gubi vrijeme
Apartman je inace solidan,ali pozicija nije bas diskretna, motao se tamo, skoro sam otišao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh