BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

E Mrtvi, zgrabila te nogama u misionarki, pa to znači da je sigurno svršila i htjela da i ti svršiš, a ti si je mislio nabijat pola dana, a ne pola sata. Ima žena kojima kad svrše više ne prija kao prije toga, pogotovo ako znaju da ti nisi ni prvi, ni zadnji tog dana. Eto, to ti je moje mišljenje iako kod dotične nisam nikad bio. Tako da nemoj bit razočaran.
Ma ne volim da me se požuruje, posebice ne prije isteka vremena. Neka stavi jebeni alarm, pa ću stati kad to čujem, a recimo Katty nije rekla da stanem kad je čula alarm, a Sofija je htjela da je nastavim jebati i nakon alarma, neke žene jednostavno žele dva orgazma :)

E Mrtvi, zgrabila te nogama u misionarki, pa to znači da je sigurno svršila i htjela da i ti svršiš, a ti si je mislio nabijat pola dana, a ne pola sata. Ima žena kojima kad svrše više ne prija kao prije toga, pogotovo ako znaju da ti nisi ni prvi, ni zadnji tog dana. Eto, to ti je moje mišljenje iako kod dotične nisam nikad bio. Tako da nemoj bit razočaran.
Mrtvi je jebava Laviniu a mislia na svoju muzu Sofiju

posjetio jucer

pokusavao je dobiti vec duze vremena i jucer se javila i brzo smo se dogovorili, nema muljana oko adrese i termina.

uzeo 30 min/150, ispostovala sve dogovoreno, slike njezine ali uzivo bolje izgleda nego na slikama. razina odnosa slicno kao katty ali cistoca i opremljenost apartmana (cisti rucnici, voda za ispiranje s casicama, cetkice za zube zatvorene, muski samponi i sl) kakvu se rijetko susrece.

ona utegnuta i spremna za akciju, stvara ugodnu atmosferu, meni svakako za ponoviti...
Ja sam isto bio jučer, uzeo 1 sat + oral bez(30€). nije htjela spustita tih 30€ al dobro. Sve kako si napisao. Engleski odličan, bolja ko na slikama, velika brazilska guzica. Oral radi vrlo dobro, ime velike usne pa kad prolaze po kurcu - fenomenalno, liže jaja, ljubi se jezikom. Dočekala me kako sam je zamolio, lingerie i stockings. Zamolila me da ji ližem picu i pri tom jako uživala ili dobro glumila, duga predigra, 4-5 poze i svršetak u kondom. 10 min pred kraj joj zazvonio telefon, samo ga ugasila. Vrlo je pedantna oko higiene, pa moraš oprat zube da se ljubi. Moj dojam je bio dobar, rekao bi nekih 8.8/10

Evo i ja bio kod dobro poznate Lavinije o kojoj su se pisali hvalospjevi.

Ne mogu reći da je bilo loše, ali neke stvari su me ipak zasmetale.

No krenimo redom. Dogovor brz i lagan. Ne traži selfie ni videopoziv.
Nakon što sam došao na lokaciju dobio šifru i ušao.

Dočekala me u donjem rublju. Odmah na početku vidi se profi pristup. Slike su njene, vitka je, utegnuta je, visoka je, Ima velike sise, dobre noge i utegnutu guzu. Doduše mislim da je starija od reklamiranih 29 godina. Rekao bih da je u srednjim tridesetim godinama.

Prvo sam očekivao da će biti ljubljenja i to sa jezikom jer su to neki pisali u recenzijama a i piše joj među uslugama, međutim samo dobio poljubac u usne i to je to što se tiče ljubljenja.

Oral je prvo htjela sa, ali sam joj rekao da hoću bez i tako je bilo. Oral je bio prilično dobar, nisam osjetio zube. Nakon toga jahačica, tu je bila prilično aktivna, bila sa napalila i navlažila, ali nije se htjela priljubiti niti poljubiti u toj pozi.
Tu je počela prigovarati da joj prejako stišćem sise. Moram reći da takav prigovor dosad nisam doživio, nemam velike ruke i nemam jak stisak. Ili su joj sise iznimno jako osjetljive ili ne voli da ih se dira.

Nakon toga bili smo u doggyju, malo mi je u toj pozi dirala jaja, hajde moram reći da mi je to odgovaralo.

Nakon toga u misionarskoj pozi, no prije toga je pogledala u mobitel što je još jedan minus.
Sudjeluju u toj pozi zgrabi te nogama i priča nešto na portugalskom, ali ni u toj pozi nema ljubljenja, u toj pozi počela sa požurivanjem i to prije isteka vremena, da nije požurivala možda bih i uspio svršiti, ovako nisam, doduše izdrkao sam ga 2-3 sata ranije.

Čitajući hvalospjeve očekivao sam više, dobro se jebe, ali neke stvari koje sam naveo su ipak pokvarile dojam. Najslabije iskustvo u kategoriji 150 eu pola sat. Konačna ocjena neka bude 3/5.

Vjerojatno neću ponoviti.
Prošli put kad je bila tu, neznam tačno prije 3-4 tjedna, prvi put bio kod nje. Odlučio zbog pozitivnih komentara tu na forumu i EGE. Meni je bilo dobro sa njio, dobro se izjebali, zajebavali i da ljubila se jezikom al ne baš po mom okusu. Kaže da nemože lako svršit al da samnom je, da sam imao dobar ritam, ne prbrzo ne prepolako. Sad neznam dal glumila, al činilo mi se da je svršila. Ostao malo preko sat vremena. Ocjenu bi dao za isto ko Gulii 8.8/10 Drži do higiene, engleski dobar. Posjetio sam pa hajmo reč sve opjevane dame sa EGE koje se tu spominju, znači od Katty, Manu, Gia, Roxanne pa do neznam več koje al najvišju ocjenu kod mene ima ukrainka Mila (Milana). Ona ima kod mene 9.9/10 al nisam još sreo neke kojoj bi dao 10/10 To je od mene za sad, sad se moram povuč sa scene za neko vrijeme, nakon bogate kariere na EGE. Pozdrav ekipi sa foruma i telegram grupe. Hvala vam na svim recenzijama koje su mi olakšale odabir. Samo tako nastavite.... Pozz

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh