Evo i ja bio kod dobro poznate Lavinije o kojoj su se pisali hvalospjevi.
Ne mogu reći da je bilo loše, ali neke stvari su me ipak zasmetale.
No krenimo redom. Dogovor brz i lagan. Ne traži selfie ni videopoziv.
Nakon što sam došao na lokaciju dobio šifru i ušao.
Dočekala me u donjem rublju. Odmah na početku vidi se profi pristup. Slike su njene, vitka je, utegnuta je, visoka je, Ima velike sise, dobre noge i utegnutu guzu. Doduše mislim da je starija od reklamiranih 29 godina. Rekao bih da je u srednjim tridesetim godinama.
Prvo sam očekivao da će biti ljubljenja i to sa jezikom jer su to neki pisali u recenzijama a i piše joj među uslugama, međutim samo dobio poljubac u usne i to je to što se tiče ljubljenja.
Oral je prvo htjela sa, ali sam joj rekao da hoću bez i tako je bilo. Oral je bio prilično dobar, nisam osjetio zube. Nakon toga jahačica, tu je bila prilično aktivna, bila sa napalila i navlažila, ali nije se htjela priljubiti niti poljubiti u toj pozi.
Tu je počela prigovarati da joj prejako stišćem sise. Moram reći da takav prigovor dosad nisam doživio, nemam velike ruke i nemam jak stisak. Ili su joj sise iznimno jako osjetljive ili ne voli da ih se dira.
Nakon toga bili smo u doggyju, malo mi je u toj pozi dirala jaja, hajde moram reći da mi je to odgovaralo.
Nakon toga u misionarskoj pozi, no prije toga je pogledala u mobitel što je još jedan minus.
Sudjeluju u toj pozi zgrabi te nogama i priča nešto na portugalskom, ali ni u toj pozi nema ljubljenja, u toj pozi počela sa požurivanjem i to prije isteka vremena, da nije požurivala možda bih i uspio svršiti, ovako nisam, doduše izdrkao sam ga 2-3 sata ranije.
Čitajući hvalospjeve očekivao sam više, dobro se jebe, ali neke stvari koje sam naveo su ipak pokvarile dojam. Najslabije iskustvo u kategoriji 150 eu pola sat. Konačna ocjena neka bude 3/5.
Vjerojatno neću ponoviti.