BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

E Mrtvi, zgrabila te nogama u misionarki, pa to znači da je sigurno svršila i htjela da i ti svršiš, a ti si je mislio nabijat pola dana, a ne pola sata. Ima žena kojima kad svrše više ne prija kao prije toga, pogotovo ako znaju da ti nisi ni prvi, ni zadnji tog dana. Eto, to ti je moje mišljenje iako kod dotične nisam nikad bio. Tako da nemoj bit razočaran.
Ma ne volim da me se požuruje, posebice ne prije isteka vremena. Neka stavi jebeni alarm, pa ću stati kad to čujem, a recimo Katty nije rekla da stanem kad je čula alarm, a Sofija je htjela da je nastavim jebati i nakon alarma, neke žene jednostavno žele dva orgazma :)

E Mrtvi, zgrabila te nogama u misionarki, pa to znači da je sigurno svršila i htjela da i ti svršiš, a ti si je mislio nabijat pola dana, a ne pola sata. Ima žena kojima kad svrše više ne prija kao prije toga, pogotovo ako znaju da ti nisi ni prvi, ni zadnji tog dana. Eto, to ti je moje mišljenje iako kod dotične nisam nikad bio. Tako da nemoj bit razočaran.
Mrtvi je jebava Laviniu a mislia na svoju muzu Sofiju

posjetio jucer

pokusavao je dobiti vec duze vremena i jucer se javila i brzo smo se dogovorili, nema muljana oko adrese i termina.

uzeo 30 min/150, ispostovala sve dogovoreno, slike njezine ali uzivo bolje izgleda nego na slikama. razina odnosa slicno kao katty ali cistoca i opremljenost apartmana (cisti rucnici, voda za ispiranje s casicama, cetkice za zube zatvorene, muski samponi i sl) kakvu se rijetko susrece.

ona utegnuta i spremna za akciju, stvara ugodnu atmosferu, meni svakako za ponoviti...
Ja sam isto bio jučer, uzeo 1 sat + oral bez(30€). nije htjela spustita tih 30€ al dobro. Sve kako si napisao. Engleski odličan, bolja ko na slikama, velika brazilska guzica. Oral radi vrlo dobro, ime velike usne pa kad prolaze po kurcu - fenomenalno, liže jaja, ljubi se jezikom. Dočekala me kako sam je zamolio, lingerie i stockings. Zamolila me da ji ližem picu i pri tom jako uživala ili dobro glumila, duga predigra, 4-5 poze i svršetak u kondom. 10 min pred kraj joj zazvonio telefon, samo ga ugasila. Vrlo je pedantna oko higiene, pa moraš oprat zube da se ljubi. Moj dojam je bio dobar, rekao bi nekih 8.8/10

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh