BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

opet zalijevanje spermom, a sada vidim i znojem...baš me zanima koliko ljudi ga stvarno vadi kada krene svršavati, pa onda skida kondom i zalijeva kolegicu spermom...ja to recimo ne radim jer ne želim prekidati orgazam iskakanjem, dosta sam toga radio u mladosti i ne da mi se više.

Ja nikad nisam naletio na kurvu da joj smrdi iz usta i da ima neki miris dolje. Iako sam vidio da se samo obrišu poslje mene vlažnim maramicama. Ja dođem obrijan, namirisan, istuširan i još se istuširam kod njih, opranih zubi. Kupim štogod slatka za poklončić i to se dogovorim prije u porukama. U ovoliko koliko idem u kurvi rijetko koja mi štopa vrijeme. Uvijek uzmem 30 minuta a ostanem minimalno 40, a nekad i uru.

Ja nikad nisam naletio na kurvu da joj smrdi iz usta i da ima neki miris dolje. Iako sam vidio da se samo obrišu poslje mene vlažnim maramicama. Ja dođem obrijan, namirisan, istuširan i još se istuširam kod njih, opranih zubi. Kupim štogod slatka za poklončić i to se dogovorim prije u porukama. U ovoliko koliko idem u kurvi rijetko koja mi štopa vrijeme. Uvijek uzmem 30 minuta a ostanem minimalno 40, a nekad i uru.
Samo bajadera

Kolega koji ima fetiš na zalijevanje spermom očigledno piše napamet i po onoj narodnoj "što se babi htilo, to se babi snilo", ne sjećam se niti jedne njegove recenzije, isključivo pljuje po svemu i svima. Izražena je sumnja na forumu da je dotični kolega djelatnik MUP-a, no ja sam razvio neku sasvim drugu teoriju. Moja dosadašnja iskustva (250+ odlazaka i 150+ različitih kolegica) su identična tvojima.

Ja bih napravio okret na vratima i pobjegao kad bi mi neka takva otvorila. Najvisa sa kojom sam bio je bila 175 cm, isao bih do 176/177 cm, dalje ne, jer kao sto kazes takve zene nisu zenstvene. Ja nisam bas visok I da mi otvori neka takva koja je za glavu visa od mene,ne hvala hehe.
Definitivno je zenska, ali tocno je da oni koji nemaju visinu i masu, nemaju sto traziti kod nje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh