BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

opet zalijevanje spermom, a sada vidim i znojem...baš me zanima koliko ljudi ga stvarno vadi kada krene svršavati, pa onda skida kondom i zalijeva kolegicu spermom...ja to recimo ne radim jer ne želim prekidati orgazam iskakanjem, dosta sam toga radio u mladosti i ne da mi se više.

Ja nikad nisam naletio na kurvu da joj smrdi iz usta i da ima neki miris dolje. Iako sam vidio da se samo obrišu poslje mene vlažnim maramicama. Ja dođem obrijan, namirisan, istuširan i još se istuširam kod njih, opranih zubi. Kupim štogod slatka za poklončić i to se dogovorim prije u porukama. U ovoliko koliko idem u kurvi rijetko koja mi štopa vrijeme. Uvijek uzmem 30 minuta a ostanem minimalno 40, a nekad i uru.

Ja nikad nisam naletio na kurvu da joj smrdi iz usta i da ima neki miris dolje. Iako sam vidio da se samo obrišu poslje mene vlažnim maramicama. Ja dođem obrijan, namirisan, istuširan i još se istuširam kod njih, opranih zubi. Kupim štogod slatka za poklončić i to se dogovorim prije u porukama. U ovoliko koliko idem u kurvi rijetko koja mi štopa vrijeme. Uvijek uzmem 30 minuta a ostanem minimalno 40, a nekad i uru.
Samo bajadera

Kolega koji ima fetiš na zalijevanje spermom očigledno piše napamet i po onoj narodnoj "što se babi htilo, to se babi snilo", ne sjećam se niti jedne njegove recenzije, isključivo pljuje po svemu i svima. Izražena je sumnja na forumu da je dotični kolega djelatnik MUP-a, no ja sam razvio neku sasvim drugu teoriju. Moja dosadašnja iskustva (250+ odlazaka i 150+ različitih kolegica) su identična tvojima.

Ja bih napravio okret na vratima i pobjegao kad bi mi neka takva otvorila. Najvisa sa kojom sam bio je bila 175 cm, isao bih do 176/177 cm, dalje ne, jer kao sto kazes takve zene nisu zenstvene. Ja nisam bas visok I da mi otvori neka takva koja je za glavu visa od mene,ne hvala hehe.
Definitivno je zenska, ali tocno je da oni koji nemaju visinu i masu, nemaju sto traziti kod nje.

Cura sa slika, provjerena, moje iskustvo 10/10 ali nece se svima svidjat, nije za nabijanje, anal, i neznam kakvo izivljavanje... Njezna cura koja pruza pravi GFE i koliko joj das toliko ce ti vratiti... Bio sam do sada kod punoo ege brazilki, prva kojoj nisam mogao odoliti da ne polizem, kako je netko ovdje rekao nedavno, popušio sam 100 kuraca odjednom, ali jebiga jednom se zivi :) ja cu ponoviti...

Najbolje kad se pojedinci tuširaju, stave skupi parfem, kupe poklon, paze što će jesti radi zadaha, kao da idu na dejt a ne kod jebene kurve koju će platiti. A ona se naždere češnjaka i zagorene riže i graha pa joj smrdi iz čvalja i prdi, a mirisi češnjaka i zagoretine se šire stanom. Ne zaboravite da je kolega prije zalio spermom i znojem, koje je barem neutralizirala vlažnom maramicom i jeftinim dezodoransom. Jadni Prika Frane i čišćenje stana iza njih. Još su "agencije" i one škrte i gledaju da dobiju što jeftinije, najbolje džaba. Ajde što su kreveta razjebana i zidovi sjebani od znoja i sperme, ali valja kuhinju očistiti nakon tih spodoba, to je tek chellange. Štednjak možeš odmah novi naručiti, jer tko je vidio kako to izgleda iza njihovog "kuhanja" ni pakao koji ga čeka mu neće teško pasti.
Ja jos posto imam kucnu teretanu napumpam ludacki biceps I prsa I onda pun gas autom da dodjem sto prije da mi pumpa u misicima nebi opala. Klepim branikom takvom ludom voznjom kojeg pjesaka usput ( najcesce neku staru babu sto ne moze pobjec ) ali sve to je kolateralna steta.

Svakako i nos čekiraj nešto nije u redu s njuhom. SPB ne moraš, sigurno imaš AIDS. Vjerujem da si jebao barem dvadesetak bivših muškaraca, pa si na spermu svakako navikao. Bukake bi ti bio čisto ok. 👍

Nije mi jasno zbog čega administrator foruma ne briše postove gdje se vrijeđa i upozori one koji vređaju, a za daljnje vrijeđanje trajni ban.

Nije mi jasno zbog čega administrator foruma ne briše postove gdje se vrijeđa i upozori one koji vređaju, a za daljnje vrijeđanje trajni ban.
Vjerujem da bi trebao, no nisam još doživio takvu intervenciju na ovom forumu, no to mi je čak i OK, za mene je najveće dostignuće zapadne civilizacije, uz wc školjku i klima uređaj, to da svatko može laprdati što god želi i da ga radi toga nitko neće skratiti za glavu. Što se tiče kolege, ja uživam u proučavanju njegovog načina komunikacije sa sa jedne čisto antropološke perspektive. Ta potreba za stalnim vrijeđanjem krije svašta, definitivno nesigurnost, ali rekao bih možda i neki veći oblik maltretiranja u djetinjstvu. To stalno spominjanje sperme, pederastije, transrodnih osoba također ima neko značenje, koje, to ćemo tek vidjeti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh