MarkoRazvedka
Well-known member
Ma ima i treća kategorija, oni koji niti ne dolaze da ih vide na vratima, nego samo nazovu i drkaju za vrijeme poziva, dok im ova ne jebe sunce drkaroško i ne prekine pozivvidiš, nisam do sada uopće čuo za to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima i treća kategorija, oni koji niti ne dolaze da ih vide na vratima, nego samo nazovu i drkaju za vrijeme poziva, dok im ova ne jebe sunce drkaroško i ne prekine pozivvidiš, nisam do sada uopće čuo za to.
Je da slažem se, samo znaš šta je tu problem. Šetači im upropaste termine, a drkaroši ih iznerviraju na telefon, a onda kad se javi netko normalan tko bi stvarno i došao, od nervozne dame i on, ni kriv ni dužan, fasuje neugodnosti na telefon i misli se koja je ovo luđakinja, ili ona više neće da se javlja na telefon ako je bio baš takav loš dan. A većina njih i tako i tako nisu baš neki uzor psihičke stabilnosti.to mi tek nije jasno, al ajde, neka se svatko zabavlja na svoj način
potpuno si u pravu, da.Je da slažem se, samo znaš šta je tu problem. Šetači im upropaste termine, a drkaroši ih iznerviraju na telefon, a onda kad se javi netko normalan tko bi stvarno i došao, od nervozne dame i on, ni kriv ni dužan, fasuje neugodnosti na telefon i misli se koja je ovo luđakinja, ili ona više neće da se javlja na telefon ako je bio baš takav loš dan. A većina njih i tako i tako nisu baš neki uzor psihičke stabilnosti.
što je s Anittom? nema je već dugo a godinama je stalno bila aktivnakod nekih sam znao biti u 7 ujutro, prije posla. To se dogovara naravno dan ranije i na to će pristati samo ona koja te već pozna dovoljno dobro...a kada odem sa Anittom na izlet pa noćimo negdje, onda jebem od 5 ujutro...najviše energije tada imam i najtvrđu erekciju.
Tko je tašto je s Anittom? nema je već dugo a godinama je stalno bila aktivna
Di si Mario, bio zaposlen pa nisam vidio tvoj post. Organiziram novu turu pa računam i na tvoje pare, skupljam za novi bmw jebiga. Što se tiče kamera, pa to su ove nove, hvataju 180° pa se sve vidi. Kažu cure da osim što koristiš zavjese, ostatak tvog performansa se svodi na to da je loše i kratko. Moraš poraditi na fizičkoj spremi, higijeni i izdržljivosti. Ajd, živ mi ti bio i ne štedi, jedan je život.Pitaj priku, možda im on i oglase održava. Sad barem znamo da su mu kamere usmjerene na zavjese. Plaća se posebno i dok je oglas aktivan. Kad je pauziran, za to vrijeme se ne plaća. Kad odabereš postavke npr. grad i klikneš ponovo, oglasi rotiraju. Ako kurva ima 5 oglasa, 5 puta je veća šansa da ćeš ju vidjeti pod istim postavkama.
ne, ali da je tu u zg išao bih sigurno, ženska mi baš mrak izgleda
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|