BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

to mi tek nije jasno, al ajde, neka se svatko zabavlja na svoj način
Je da slažem se, samo znaš šta je tu problem. Šetači im upropaste termine, a drkaroši ih iznerviraju na telefon, a onda kad se javi netko normalan tko bi stvarno i došao, od nervozne dame i on, ni kriv ni dužan, fasuje neugodnosti na telefon i misli se koja je ovo luđakinja, ili ona više neće da se javlja na telefon ako je bio baš takav loš dan. A većina njih i tako i tako nisu baš neki uzor psihičke stabilnosti.

Je da slažem se, samo znaš šta je tu problem. Šetači im upropaste termine, a drkaroši ih iznerviraju na telefon, a onda kad se javi netko normalan tko bi stvarno i došao, od nervozne dame i on, ni kriv ni dužan, fasuje neugodnosti na telefon i misli se koja je ovo luđakinja, ili ona više neće da se javlja na telefon ako je bio baš takav loš dan. A većina njih i tako i tako nisu baš neki uzor psihičke stabilnosti.
potpuno si u pravu, da.

Evo maloprije sam se registrirao na ovaj forum.
Bio sam prije nekoliko dana kod ove cure
Udlučio sam je posjetiti zbog dobrih recenzija.
Dogovor je bio lagan s njenim agentom.
Dočekala me čista i mirišljava. Poljubac u obraz. Pa ja otišao pod tuš. Dobio sam čist ručnik i cijeli stan je uredan i čist.
Kad sam završio da tuširanjem dočekala me gola na krevetu. Čim me ugledala bacila se na pušenje bez i to radi odlično.
Onda seks u raznim pozama i ne buni se za poze koje sam ja htio. Matirala me zguza dok sam gledao u njezino latino guzice. Cura mi je baš smišnica i jako je ljubazna. Ukupna ocijena 10/10. Moja velika preporuka i sigurno ponavljam.

kod nekih sam znao biti u 7 ujutro, prije posla. To se dogovara naravno dan ranije i na to će pristati samo ona koja te već pozna dovoljno dobro...a kada odem sa Anittom na izlet pa noćimo negdje, onda jebem od 5 ujutro...najviše energije tada imam i najtvrđu erekciju.
što je s Anittom? nema je već dugo a godinama je stalno bila aktivna

Pitaj priku, možda im on i oglase održava. Sad barem znamo da su mu kamere usmjerene na zavjese. Plaća se posebno i dok je oglas aktivan. Kad je pauziran, za to vrijeme se ne plaća. Kad odabereš postavke npr. grad i klikneš ponovo, oglasi rotiraju. Ako kurva ima 5 oglasa, 5 puta je veća šansa da ćeš ju vidjeti pod istim postavkama.
Di si Mario, bio zaposlen pa nisam vidio tvoj post. Organiziram novu turu pa računam i na tvoje pare, skupljam za novi bmw jebiga. Što se tiče kamera, pa to su ove nove, hvataju 180° pa se sve vidi. Kažu cure da osim što koristiš zavjese, ostatak tvog performansa se svodi na to da je loše i kratko. Moraš poraditi na fizičkoj spremi, higijeni i izdržljivosti. Ajd, živ mi ti bio i ne štedi, jedan je život.

Bio sam s ovom, mijenjala je ime, ranije je bila Valentina, a sad je Arabella

Zaista je jako zgodna, izgleda tocno kao na slikama. Vrhunske obline, fantasticna guzica, uzak struk, te odlicne sise, silikonke, ali mekane kao prave. Nemam prigovora, potpuno moj tip.

Odlicno govori engleski, netko je rekao da previse prica, ali po meni sve je kako treba - komunikativna, ugodna i vrlo pristojna. Rekao bi ovako odokativno i da je solidnije obrazovana. Higijena na zavidnom nivou, prostor uredan, rucnici cisti. Dobra je i u akciji, trudi se, zeli ugoditi. Ima mozda par stvari koje bi mogle bolje, recimo malo bolji teasing i cimanje, ali boze moj, to su vec detalji.

Ja osobno nisam bio bas u punoj formi, muci me neka prehlada i popio sam par piva prije, ali potrudila se svojski i na kraju sam otisao zadovoljan kuci. Steta 150/30.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh