BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ekipa evo jedna preporuka i od mene:

Bio sam kod nje u Zagrebu relativno davno, skoro prije 3 godine. Od tada nisam, jer nikako da dođe u Zagreb.
Uglavno je bila po Dalmaciji u sezoni i nikako doć do nje. Npr. ja u Splitu, a ona u Makarskoj, ili ona u Splitu a ja u Zagreb. Prije je oglas bio s imenom Cris ili Bia.

Preporuka vam je ipak svježa jer ona je na slikama, a slike su 100 % original.
I to što je napisala u opisu o sebu, to vam je sve istina, tako da nemam što dodati.

Znači od trenutka kad uđete, zaboravite i na vrijeme i na geografsku lokaciju, ona je opuštena, srdačna i zavodljiva i prezima igru u svoje ruke, ali diskretno i pažljvo prvo kroz razgovor, a onda i odnos.

Tko voli prirodne cure s oblinama obožavat će je. Puni GFE, ljubljenju nema kraja, sex sve poze, oral (meni je bio s gumicom), ali odličan stvarno zna kako se to radi, probajte vi bez. Ako slučajno posustanete u akciji, ma bez brige, ona preuzima inicijativu i dovršava sve na obstrano zadovoljstvo.
Meni jedna od najboljih.
Uživajte!

ne mogu vjerovati da netko pita da li se guze za blagdane, uskrs bozic itd? brazilke latino eskort su inače čudne po tom pitanju,,, svaka ima krunice krizeve tetovaže, sve su " Deus meu" a rade to šta rade, nije baš " celibat" niti moralno ...puna im usta Biblije a ipak ni jedna u crkvu ne ide i slabo prakticiraju vjeru ...sve blagdane su one OTVORENE, DEUS MEU, samo daj para nije problem

Postalo je već presmiješno koliko korisnici kurvi sami sebe tješe kako eto kurvu prije njih spermom nije zalio neki Nepalac ili Filipinac. Tako da kad ju ljube popuše malo i nepalskog kurca. Toliko smiješno da i glupe kurve koje ovo čitaju već usput napomenu kako eto one kao ne bi sa Nepalcima ili Filipincima. Ne bi moj kurac, pa to je prototip latino muškaraca, niski i tamni melez. Takvi su ih jebali za 20€ dok nisu došli u Europu. Ovi su još manji rizik za bolešćine od onih latino dilera.

Gle, ja sam napisao recenziju kako sam ja doživio situaciju. Sad 300 eura je puno, ali jebiga ima i jeftinijih pa odite na njih. Meni se ova dopala, želio sam prenijeti informacije, nekome će valjda koristiti, ako ne nema veze.

Bijah danas nekim poslom (uspješnim, naravno) u baroknom gradu te odlučih počastiti se za nagradu. Kopkala me i ona katastrofa sa Marianom od prošlog tjedna, zanimalo me kako će mi tijelo reagirati...dakle, dvije sam još jučer kontaktirao, te još 6 drugih danas od 11 do 13, samo jedna mi je odgovorila, Valeria. Iskreno sumnjam da ih je i pola u VŽ, ali tko zna. Kada sam pitao Valeriu kaj misli o tome samo je lakonski odgovorila - kurve spavaju :ROFLMAO: :ROFLMAO:...

uglavnom, to je ona, ništa retuširano, nikakvi filteri. Sise predivne, silikoni, ali jako dobro napravljeni, stoje kao oni kameni, a mekani sa svih strana, trebaš baš jako stisnuti da bi došao do umetka. Dupe kolumbijsko, kaže da nema implatante, no dvojim, vidio sam neke sumnjive rezove na bokovima. Zapravo ima dosta tih tragova, liposukciju je također radila, kome je to turn off neka ne ide. Sa njom je u stanu i frendica, mogla bi joj biti sestra, jako su slične. Nudi threesome odmah u drugoj poruci, nisam je niti pitao za cijenu, rekoh joj dijete drago meni je i jedna previše...puši sa i to ništa posebno, nekako premalo stiska sam osjetio tako da sam je brzo prebacio na jebačinu. Lizati pičku ne da, ljubiti se da ovlaš usnama, bez jezika.
Sex počinje sa reverse cowgirl, kao i Mayka, to mi je top. Sa tim njenim ogromnim dupetom imao sam osjećaj da bih mogao svršiti svaki trenutak. Nakon toga doggy sa poglednom u ogledalo, a za kraj misionarka, njene noge na mojim ramenima, jedna ruka na sisi, a drugom se držim da se ne skljokam na nju...izvrstan, dug, jaki orgazam, točno ono što mi je trebalo nakon prošlotjednog debakla. Dakle nije do mene nego do ženske i do ambijenta. Cura je draga, vrckava, aktivna, gleda te u oči dok ti ga puši o dok ju jebeš, stišće bradavice, ma sve kako treba. Za par dana stiže u Zagreb, navalite dok još ima.

Ono što me malo živciralo je što me tražila da joj slikam novce prije susreta, te me je vozala na dvije adrese prije nego što mi je poslala pravu. Pitao sem je čemu to, kaže da se boji i policije, ali još više ekipe koja dolazi bez novaca samo da bi ih vidjeli, pa onda poslije valjda doma drkaju, kaj ja znam. Prvi sam put čuo za tu varijantu.

Gle, ja sam napisao recenziju kako sam ja doživio situaciju. Sad 300 eura je puno, ali jebiga ima i jeftinijih pa odite na njih. Meni se ova dopala, želio sam prenijeti informacije, nekome će valjda koristiti, ako ne nema veze.
ako čovjek zadovoljan i sretan odlazi od ženske nakon seanse, onda je svaki euro dobro utrošen.

Postalo je već presmiješno koliko korisnici kurvi sami sebe tješe kako eto kurvu prije njih spermom nije zalio neki Nepalac ili Filipinac. Tako da kad ju ljube popuše malo i nepalskog kurca. Toliko smiješno da i glupe kurve koje ovo čitaju već usput napomenu kako eto one kao ne bi sa Nepalcima ili Filipincima. Ne bi moj kurac, pa to je prototip latino muškaraca, niski i tamni melez. Takvi su ih jebali za 20€ dok nisu došli u Europu. Ovi su još manji rizik za bolešćine od onih latino dilera.
tko o čemu, naš Mario007 o zalijevanju spermom...dugo nisi, baš sam se čudio kako se suzdržavaš.

Ono što me malo živciralo je što me tražila da joj slikam novce prije susreta, te me je vozala na dvije adrese prije nego što mi je poslala pravu. Pitao sem je čemu to, kaže da se boji i policije, ali još više ekipe koja dolazi bez novaca samo da bi ih vidjeli, pa onda poslije valjda doma drkaju, kaj ja znam. Prvi sam put čuo za tu varijantu.
Ja sam pokušao kod njene frendice sofije prije desetak dana, isto me slala sa jedne na drugu adresu, nije davala broj zgrade,tražila da slikam novac, pa da pošaljem svoju lokaciju, pa videopoziv, i tu sam odustao.
A već sam prije cca godinu dana bio kod nje, i bez ikakvih problema dogovorio.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh