BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ekipa evo jedna preporuka i od mene:

Bio sam kod nje u Zagrebu relativno davno, skoro prije 3 godine. Od tada nisam, jer nikako da dođe u Zagreb.
Uglavno je bila po Dalmaciji u sezoni i nikako doć do nje. Npr. ja u Splitu, a ona u Makarskoj, ili ona u Splitu a ja u Zagreb. Prije je oglas bio s imenom Cris ili Bia.

Preporuka vam je ipak svježa jer ona je na slikama, a slike su 100 % original.
I to što je napisala u opisu o sebu, to vam je sve istina, tako da nemam što dodati.

Znači od trenutka kad uđete, zaboravite i na vrijeme i na geografsku lokaciju, ona je opuštena, srdačna i zavodljiva i prezima igru u svoje ruke, ali diskretno i pažljvo prvo kroz razgovor, a onda i odnos.

Tko voli prirodne cure s oblinama obožavat će je. Puni GFE, ljubljenju nema kraja, sex sve poze, oral (meni je bio s gumicom), ali odličan stvarno zna kako se to radi, probajte vi bez. Ako slučajno posustanete u akciji, ma bez brige, ona preuzima inicijativu i dovršava sve na obstrano zadovoljstvo.
Meni jedna od najboljih.
Uživajte!

ne mogu vjerovati da netko pita da li se guze za blagdane, uskrs bozic itd? brazilke latino eskort su inače čudne po tom pitanju,,, svaka ima krunice krizeve tetovaže, sve su " Deus meu" a rade to šta rade, nije baš " celibat" niti moralno ...puna im usta Biblije a ipak ni jedna u crkvu ne ide i slabo prakticiraju vjeru ...sve blagdane su one OTVORENE, DEUS MEU, samo daj para nije problem

Postalo je već presmiješno koliko korisnici kurvi sami sebe tješe kako eto kurvu prije njih spermom nije zalio neki Nepalac ili Filipinac. Tako da kad ju ljube popuše malo i nepalskog kurca. Toliko smiješno da i glupe kurve koje ovo čitaju već usput napomenu kako eto one kao ne bi sa Nepalcima ili Filipincima. Ne bi moj kurac, pa to je prototip latino muškaraca, niski i tamni melez. Takvi su ih jebali za 20€ dok nisu došli u Europu. Ovi su još manji rizik za bolešćine od onih latino dilera.

Gle, ja sam napisao recenziju kako sam ja doživio situaciju. Sad 300 eura je puno, ali jebiga ima i jeftinijih pa odite na njih. Meni se ova dopala, želio sam prenijeti informacije, nekome će valjda koristiti, ako ne nema veze.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh