BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ovaj put sam odlučio riskirati i ići u istraživanje.

Tako sam kontaktirao Miu.

Međutim dočekala me Andrea. Kasnije sam vidio da imaju i isti broj.

Hajde mala ne izgleda loše, pa sam ostao.

Sa njima se nalazi i debela Camilita

Lokacija je Ilica kod Britanca.
Pola sata je 120 eu, a sat 180 eu.
Engleski skoro nula bodova, malo čudno jer mlada djevojka.
Tuširanje nije bilo ponuđeno.

Oral je sa premda u poruci piše da je bez. Ljubljenja ima, ali uz nadoplatu od 30 eu.

Prostor je dosta bezvezan, krevet škripi i nema jastuka. Zanimljivo već sam bio tamo sa bezveznom Valentinom/Salome koja opet ima oglas, ali očito ona nije više tamo.

Nakon kratkog orala, zajašila me. Uglavnom brzo se navlažila i dosta je uska. Nismo bili dugo u kaubojki, pa smo prešli na misionarku. Čak se malo i nasmijala kako krevet škripi.
Nakon toga u doggy smo prešli, nekako joj ta poza najviše paše i tu je bila najaktivnija, kad ono nakon 15 minuta, ulijeće debela Camilita u sobu!

Ne zajebavam, ovo mi se prvi put dogodilo tako nešto dogodilo. Nešto joj je rekla na španjolskom, i nakon toga Andrea mi je rekla da imamo još 5 minuta. Naravno to mi je bio turn off, ali uspio sam nekako nedugo nakon toga svršiti. Mislim da je došao novi klijent i da me se zbog toga požurilo. Kad sam izlazio van vidio sam mušku siluetu, pa pretpostavljam da je to bio novi klijent.
Očito je u tom apartmanu samo jedna spavaća soba, a njih su tri, pa računajte da je tamo prometno, i da je realno da usred akcije jedna može upasti unutra i da nećete uspjeti do kraja odraditi termin.
Slike su stvarne, cure su mlade i privlačne, Mia je najljepša, i Andrea je privlačna, Camilita je pak za one koji vole BBW.
Jebiga samo je rulet može li se odraditi termin, pa je preporučljivo uzeti samo pola sata ako se ide kod njih.

Još kontaktirao Dani

ali poruka uopće nije bila isporučena i Argentinku Violetu koja više ni nema oglas, pa najvjerojatnije nije više u Zagrebu ako je i bila.

Za kraj mjeseca počastio se sa ovom.
Još jedna Kostarikanka.
Imao sam jako dobra iskustva sa Marianom koja je također sa Kostarike, a ova mi je izgledala dobro pa reko da probam.
Dogovor brz i lagan, došao unutar sata od početka razgovora. Našao parking relativno lagano jer ima mjesta oko zgradda.
Otvara mi ista kao na slikama. Vidim te usne i odmah ih želim vidjeti na kurcu.

Engleski iznenađujuće dobar. Ove ostale tuke, ne znam ni kako dođu do Europe sa nikakvim engleskim, tako da je ovo bilo ugodno iznenađenje.

Odem se otuširati, vratim se sa tvrdom kitom, a ona spremna se odmah bacila na posao.

Kako sam i zamišljao, jako dobro puši.
Možda je to i do tih usana, ali meni odlično.
Krene polako, liže sa svih strana, pa malo jaja, pa proba deepthroat,..
Dirao joj sise i guzicu dok je pušila i izgleda da joj je pasalo.

Kažem metni ti kondom pa da ja metnem tebi.
Zna se dobro naguziti, glava dolje, dupe gore, baš kak treba. Zato je i jesam uglavnom jebao u doggyu i pljeskao po guzici.

Pica dosta uska i nema problema sa vlaženjem.
Izvadio ga van i svršio joj po guzici.
Nakon toga kratka pauza. Malo je ispitujem o svemu i svačemu, ona prisutna, nije na mobitelu kao neke i to mi se svidjelo.
Druga runda opet slična prvoj, samo sa cowgirlom, prone boneom i nogama na ramenima.

Svršio dobro i sretan krenuo kući.
Za par dana ponavljam.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh