Mali kolumbijski bombončić, manja je nego kaj je napisala, tako da ju se moze lagano dizat i bacat, ali svejedno skladno gradena, nije zdepasta, jbg napumpane cice, relativno svjeze. Top dupe predivno lice i osmjeh, lagano natekle usnice ali jako fine i meke. Voli se ljubakat i cijela je giggly. 250 za dva lansiranja. Oral bez, nije bio pravi deepthroat ali solidno odradeno.
Po meni je u rangu Mayke kaj se tice usluge, jako schillana i sve je opusteno. Zna engleski taman dovoljno da u poluvremenu se mozes malo zajebavat s njom i opustit pogotovo ako pricas i malo spanjolskog.
Higijena je bila top, kaze da sam bio prvi taj dan (mozda da mozda ne), tako da je to mozda utjecalo.
Izmjenili par poza, pita kako hoces, nije joj mrsko sjest gore ne izmotava se, zna da ima dobro dupe i voli s njime mahat.
Po meni najbolje iskustvo koje sam do sad imao. Bolja od Mayke jer je mlađa, a bolja od Zhare jer je manja i bolji ugođaj bude.
Prostor nije najbolji, ali nije ni loš.
Sve u svemu pravo 9/10 iskustvo, jbg tih zadnjih 1 je subjektivno za svakog. Ali meni rijetko koja bude dobra, a za ovu fkt nemam kaj reć lošeg.