BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod ove.
U stanu ih je bilo 3
Nitko niti zucnuti engleski, a slike nemaju veze sa stvarnosti.
Imao sam na odabir, pa sam izabrao najmladju i najmrsaviju.
Uglavnom, obzirom da mi je bio cilj samo se isprazniti u usta sa DT-om, kao sto je bilo u oglasniku navedeno, uspio sam u toj namjeri.
Na pocetku sam legao na krevet i prstenjacio dok je ona pusila, sa zavrsnica je bila pored ogledala sa Facefuckom i CIM, kao sto sam i planirao.
Steta 100€.
Povoviti necu, ali sam se ispraznio.

Carla me danas zajebala, evo samo da znaš. Dogovorili sve fino sat i pol prije, a onda ja budala stajao na kiši i vjetru zbog nje. (Sve se fino javljala do pola sata prije početka dogovorenog) Nije ni na koji način dala do znanja da ništa s toga...

Na preporuku kolege posjetio

Ima je, prava ženska.
Jako velike sise i guzica, kao na slikama.

Otvorila je već grudnjaku i gaćicama i valjda sam joj se na prvu svidio, jer me odah počela pipkati preko hlača.
Digao se odmah i to joj se svidjelo pa je rekla nešto napaljeno na portugalskom.
Brzo brojanje para i tuš, a ona me dočeka na koljenima.
Bome guta ko mamba. Cijelu kitu primi u grlo, liže jaja, guši se.

Kažem joj da ću je jebati, ona sa ustima navlači kondom.

Zajahao je ko pravu kobilu dok je bila u doggyu. Nabijam ga unutra koliko mogu, ova stenje, pica mokra.
Nisam ni mijenjao pozu nego sam je odlučio jahati koliko god dugo mogu dok ne svršim.

Izvadio ga van i zašpricao te velike sise a ona ga je još oblizala.

Nabada nešto engleskog pa smo malo pričali u pauzi, onda opet pušenje da mi ga digne pa nabijanje.

Sveukupno, dosta dobro.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh