Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam napisao do kraja. Dupli booking mi se dogodio.Dogodilo mi se.
Mene zanima kako kurve reagiraju kada im dode neki 55+ Da li odrade preko volje ili je to za njih lagan novacma jasno mi je, sjetio sam se rasprave sa jednim 80+ gospodinom koji me pozvao na red jer sam za neku 60+ gospođu rekao da je stara baba, a za njega je kaže u cvijetu mladosti
Pozdrav svima
Jel netko bio kod ove Elise ?
Ova je dobar gfeNeka koja je super GFE?
Preporuka
Živi užas, za izbjegavat
Mene zanima kako kurve reagiraju kada im dode neki 55+ Da li odrade preko volje ili je to za njih lagan n
nije ta cura, znam ju od prije, imam njen privatni broj, nije u ZG
Najveći broj tih cura je tu samo radi love i žele je što lakše zaraditi. Ima tu i tamo neka ninfomanka koja spaja ugodno sa korisnim, no takve su rijetke kao jednorozi. Ukoliko vi mlađarija mislite da ti to što si mlad, zgodan, u formi, imaš veliku kitu i možeš jebati 45 min bez da ga vadiš kod njih donosi neke dodatne bodove, varate se i to debelo. Netko je davno tu na forumu napisao što kurve najviše žele, kakve mušterije najviše cijene, šifra je 50/5/5---50 eura, 5 minuta, 5 cm. Također ne vole pijane i nadrogirane koji im dolaze u noćnim satima, pa makar izgledali kao Brad Pitt u najboljim danima. Jako cijene urednost i higijenu također, a to je više trade zrelijih i oženjenih muškaraca...zapravo vole oženjene najviše.Mene zanima kako kurve reagiraju kada im dode neki 55+ Da li odrade preko volje ili je to za njih lagan novac
Haha https://forum.ljubavni-oglasnik.net...ale-strankinje-u-hr.1579/page-958#post-453235Da li je ova uopće živa ili to samo mene ignorira?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|