BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ja imam 49 i mogu to raditi i do 30-45 min uz sve naučene trikove jer druga runda je problem u mojim godinama, možda kad bi sat vremena trajao dva sata bi je stigao još jednom opaliti
čak mi se i digne još jednom unutar sat vremena, ovisi i o curi naravno, no o nekom orgazmu tu više nema govora, barem ne u normalnom sexu...jednom me je jedna Brazilka u Austriji izdrkala u drugoj rundi unutar sat vremena, ali se je baš morala onako brutalno potruditi...doduše, to je bilo prije jedno 3 godine.

Ja sam isto 50+. Nedavno sam uzeo sat vremena. Prvi put svršio nakon 30 minuta. 10 minuta maženja. On se malo probudio, cura ga puši i trudi se ali se on ne može skroz dignuti. Možda bi mogao u 2 sata svršiti 2 puta. Zbog toga idem samo na pola sata.

gle, 30godišnjaci imaju probleme sa erekcijom, gube volju za sexom, tepe ih depra i ko zna kaj...mi koji još možemo i želimo jebati i radimo to redovito u ovim godinama smo super ;)
To je poanta, ljudi ne trebaju odustajati jer seksualna aktivnost u tom smislu i je kao sport kako je ovdje nazivaju... odustaneš li i nisi više aktivan organizam ne dobiva informaciju da je seksualna aktivnost nešto potrebno i optimizira se za neke druge funkcije koje to ne uključuju, zato je bitno redovito fukati pa kako god. Na kraju krajeva, zdravi i seksualno aktivni muškarci to rade i u 60im.

To je poanta, ljudi ne trebaju odustajati jer seksualna aktivnost u tom smislu i je kao sport kako je ovdje nazivaju... odustaneš li i nisi više aktivan organizam ne dobiva informaciju da je seksualna aktivnost nešto potrebno i optimizira se za neke druge funkcije koje to ne uključuju, zato je bitno redovito fukati pa kako god. Na kraju krajeva, zdravi i seksualno aktivni muškarci to rade i u 60im.
Papa Rogoz je jebao i u 90im :ROFLMAO:

Ja sam isto 50+. Nedavno sam uzeo sat vremena. Prvi put svršio nakon 30 minuta. 10 minuta maženja. On se malo probudio, cura ga puši i trudi se ali se on ne može skroz dignuti. Možda bi mogao u 2 sata svršiti 2 puta. Zbog toga idem samo na pola sata.
eto, točno tako je i kod mene. Isprobao sam nedavno u Austriji tzv double trouble, otišao sam kod dvije na po pola sata u razmaku od 3 sata i oba puta je bilo sve kako treba, čak mi je drugi puta trebalo manje vremena nego prvi, a cura sa kojoj sam bio je bila realno lošija od one prve, jedino kaj je imala jako usku pičku, najvjerojatnije je bilo do toga.

I mene je skoro povuklo da krenem u raspravu i vrijeđanje, no jednostavno se ne želim spuštati na tu razinu retorike i komunikacije. Ja sam ipak fin gospodin u nekim ozbiljnim godinama, nosim okolo cvijeće i bombonjere, nema smisla ulaziti u takve rasprave :ROFLMAO:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh