nije stvar do erekcije nego do toga da ne mogu svršiti kada mi se poremeti mojosuosjecam kolega, probao koristit neke preparate da se ovakvo nesto kao tvoj zadnji posjet ne dogodi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije stvar do erekcije nego do toga da ne mogu svršiti kada mi se poremeti mojosuosjecam kolega, probao koristit neke preparate da se ovakvo nesto kao tvoj zadnji posjet ne dogodi?
Uh, onda sam ja na vrhu piramide. Ono 70 je godište. 1970ta. Da se nadovežem na gornje postove. Da, koristim doping iz druge rubrike " Sex shop".Je li to 50, 55 godina? Vecina klijentele ima izmedju 30-50 godina. Onih izmedju 50-55 u prosjeku ima dosta manje, dok su rijetki oni iznad 55 godina? Htio bih znati da vidim koliko jos imam fore?
je, i to mi je palo na pametKod te Mariane je onda dobro prometno. Onda nemože se ni posvetiti klientu kako treba. Treba poći kod nje kad taj dsn počimje raditi ako se može. Što se ide kasnije ona umornija.
čak mi se i digne još jednom unutar sat vremena, ovisi i o curi naravno, no o nekom orgazmu tu više nema govora, barem ne u normalnom sexu...jednom me je jedna Brazilka u Austriji izdrkala u drugoj rundi unutar sat vremena, ali se je baš morala onako brutalno potruditi...doduše, to je bilo prije jedno 3 godine.Ja imam 49 i mogu to raditi i do 30-45 min uz sve naučene trikove jer druga runda je problem u mojim godinama, možda kad bi sat vremena trajao dva sata bi je stigao još jednom opaliti
gle, 30godišnjaci imaju probleme sa erekcijom, gube volju za sexom, tepe ih depra i ko zna kaj...mi koji još možemo i želimo jebati i radimo to redovito u ovim godinama smo superUh, onda sam ja na vrhu piramide. Ono 70 je godište. 1970ta. Da se nadovežem na gornje postove. Da, koristim doping iz druge rubrike " Sex shop".
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|