BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

u cjeloj ovoj zbrci i raspravama, zaboravih napisati recenziju...bio sam kod nje prošli tjedan u Zagrebu, vidim da je sada u Splitu. Jako visoka, vitka, dosta je smršavila kaže mi kolega koji je prije bio sa njom. Od tog mršavljenja su joj se sise dosta objesile i ispraznile, to je meni dosta veliki turn off...sa druge strane jako strastvena, ljubi se kao da ne postoji sutra, pušenje bez, solidno, u sexu je baš dobra, glasa se, uzdiše, sudjeluje. Apsolutno nemam neke zamjerke, sve izuzetno korektno, no te cure sa istoka jednostavno nisu za mene, postao sam pravi latino lover ;)

Bio ja jučer preko dana, mogu sve to potvrditi. Za nas koje je nagrizao zub vremena. pa ne možemo 2 puta unutar jednog sata je uvela i masažu toplim oblucima, jako dobro. Može misliti tko kaj hoće, kada ja odlazim od nje osjećam se vrhunski i nikada nemam dojam kao da sam nešto preplatio ili da sam mogao proći bolje negdje drugdje. To je kao kada odem u neki vrhunski restoran, platim 150 eura po osobi, ali izlazim van zadovoljan i uopće ne razmišljam o tome koliko sam platio. Ima dana kada mi je potreban samo istovar, i tada ću otići kod neke koja daje za 80/30, ali ima i dana kada mi je potrebno baš to što ona nudi.
Probao je i ja u nedjelju, ne da zalim pare nego sam šokiran koliko je usluga vrhunska i spontana. Od napaljivanja u kuhinji igrica u hodniku do samog kreveta i akcije.

ima i komentara na forumu (baš sam sad detaljnije pogleda) upiši u tražilicu Mallory pa ćeš viditi, hvalili su je neki cijenjeni forumaši u ovoj temi, očito zna zanat
Ja sam osobno redovan kod Mallory, bio upravo po drugi puta otkad je u Zagrebu, ko je bio zna da vrijedi, a za stalne je i posebna cijena.. svaki put sve bolji...

Sve preporuke, pritom je prelijepa

Na videu su joj bokovi i dupe baš ono ogromni, je li to stvarno tako ili kamera dodaje 5 kg kako ono kažu? Živo me zanima ta drugarica, stavio sam je među favorite već.
Da, guzata latina od 1.60. Stoje joj guzice ko moj kurac. Uspravne i čvrste. Samo njoj ne tiba Kamagra, ko meni. Tko voli twerkanje, imat će ga. I u doggyju.

u cjeloj ovoj zbrci i raspravama, zaboravih napisati recenziju...bio sam kod nje prošli tjedan u Zagrebu, vidim da je sada u Splitu. Jako visoka, vitka, dosta je smršavila kaže mi kolega koji je prije bio sa njom. Od tog mršavljenja su joj se sise dosta objesile i ispraznile, to je meni dosta veliki turn off...sa druge strane jako strastvena, ljubi se kao da ne postoji sutra, pušenje bez, solidno, u sexu je baš dobra, glasa se, uzdiše, sudjeluje. Apsolutno nemam neke zamjerke, sve izuzetno korektno, no te cure sa istoka jednostavno nisu za mene, postao sam pravi latino lover ;)
Definitivno mi je u top 3 u Rijeci. Često svraćam kod nje. Prava je Ukrajinka, ne Latino kako je kolegica napisala. Starno je top-zgodna, seksi i ima baš dobru energiju. Nije nikakav robot, nego prava cura, pravi GFE.

Pisalo se i njoj na ovom forumu, ali ne moze se vidjeti putem trazilice, jer trazilica raspoznaje samo rijeci od cetiri ili vise slova. Dva forumasa su bila kod nje i rekli su da su slike stvarne, ali da je u krevetu mrtvo puhalo hehe .
Hvala na osgovoru.

Znaci stvarna je ali je za nista haha
Bitno da je stvarna!

Makar trebam nesto sto bi me opustilo jer prolazim kroz tezak zivotni period.

Pa evo molio bih preporuke.

Hvala svima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh