BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

u cjeloj ovoj zbrci i raspravama, zaboravih napisati recenziju...bio sam kod nje prošli tjedan u Zagrebu, vidim da je sada u Splitu. Jako visoka, vitka, dosta je smršavila kaže mi kolega koji je prije bio sa njom. Od tog mršavljenja su joj se sise dosta objesile i ispraznile, to je meni dosta veliki turn off...sa druge strane jako strastvena, ljubi se kao da ne postoji sutra, pušenje bez, solidno, u sexu je baš dobra, glasa se, uzdiše, sudjeluje. Apsolutno nemam neke zamjerke, sve izuzetno korektno, no te cure sa istoka jednostavno nisu za mene, postao sam pravi latino lover ;)

Bio ja jučer preko dana, mogu sve to potvrditi. Za nas koje je nagrizao zub vremena. pa ne možemo 2 puta unutar jednog sata je uvela i masažu toplim oblucima, jako dobro. Može misliti tko kaj hoće, kada ja odlazim od nje osjećam se vrhunski i nikada nemam dojam kao da sam nešto preplatio ili da sam mogao proći bolje negdje drugdje. To je kao kada odem u neki vrhunski restoran, platim 150 eura po osobi, ali izlazim van zadovoljan i uopće ne razmišljam o tome koliko sam platio. Ima dana kada mi je potreban samo istovar, i tada ću otići kod neke koja daje za 80/30, ali ima i dana kada mi je potrebno baš to što ona nudi.
Probao je i ja u nedjelju, ne da zalim pare nego sam šokiran koliko je usluga vrhunska i spontana. Od napaljivanja u kuhinji igrica u hodniku do samog kreveta i akcije.

ima i komentara na forumu (baš sam sad detaljnije pogleda) upiši u tražilicu Mallory pa ćeš viditi, hvalili su je neki cijenjeni forumaši u ovoj temi, očito zna zanat
Ja sam osobno redovan kod Mallory, bio upravo po drugi puta otkad je u Zagrebu, ko je bio zna da vrijedi, a za stalne je i posebna cijena.. svaki put sve bolji...

Sve preporuke, pritom je prelijepa

Na videu su joj bokovi i dupe baš ono ogromni, je li to stvarno tako ili kamera dodaje 5 kg kako ono kažu? Živo me zanima ta drugarica, stavio sam je među favorite već.
Da, guzata latina od 1.60. Stoje joj guzice ko moj kurac. Uspravne i čvrste. Samo njoj ne tiba Kamagra, ko meni. Tko voli twerkanje, imat će ga. I u doggyju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh