BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Nisam nikad to ni radio. Cak ni kod najpopularnijih nisu svi uvijek zadovoljni, lazne profile nikad nisam preporucavao, kod Jessy sam naglasio da se radi o slicnoj, a ne istoj djevojci. Naravno ja ne mogu znati nakon sto budem sa nekom da ona nece kasnije biti zamijenjena nekom drugom, a slike ostati iste. Takodjer ponekad slike mogu biti nekoliko godina stare ili jako doradjene da se ne moze sa sigurnoscu reci da li te doceka ta ili druga djevojka.
Za Osijek i Zadar si preporucivao 2 o kojima je vise ljudi lose pisalo(a upitno da li si bio) i ona Joyce u Rijeci lazni profil si podijelio kao preporuku.(profil se vrti godinu dana u Hrvatskoj) Bolje ne pisati stvari u koje nisi siguran ili bar naglasiti da nisi siguran. Ako se neki profil agencijski vrti dugo, upozori ljude da pripaze a ne da ih preporucujes. Toliko, nista vise.

Za Osijek i Zadar si preporucivao 2 o kojima je vise ljudi lose pisalo(a upitno da li si bio) i ona Joyce u Rijeci lazni profil si podijelio kao preporuku.(profil se vrti godinu dana u Hrvatskoj) Bolje ne pisati stvari u koje nisi siguran ili bar naglasiti da nisi siguran. Ako se neki profil agencijski vrti dugo, upozori ljude da pripaze a ne da ih preporucujes. Toliko, nista vise.
Jebiga, iz iskustva znam da razne osobe reagiraju drukcije na drugu osobu. Tesko je sa svima biti isti, to se odnosi na obe strane. Blower je stvarno tip koji želi najbolje, to sam odavno shvatio iz njegovih poruka. Ne treba mu zamjeriti, ne misli sigurno ništa loše. Kažem, samo ljubav, al sa obje strane...
Danas me romantika i pomirenje puca, jbga 😅😅😅😅

I za Isabellu Moreno I za Nicole je bilo i pozitivnih recenzija. Osobno nisam bio napisao bih da jesam. Pa mislim ovo je mala zemlja sa jako malo escorata, posebice izvan Zagreba, I ako uhvati potreba onda treba uzeti u obzir I one djevojke sa kojima je barem dio ljudi zadovoljan. Toliko od mene.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh