Prika Frane
Well-known member
Hladne kockeI odjebite, ja cu nositi bombonjere, narocito Kraš ... onu hladnu kako se vec zove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hladne kockeI odjebite, ja cu nositi bombonjere, narocito Kraš ... onu hladnu kako se vec zove...
I za Isabellu Moreno I za Nicole je bilo i pozitivnih recenzija. Osobno nisam bio napisao bih da jesam. Pa mislim ovo je mala zemlja sa jako malo escorata, posebice izvan Zagreba, I ako uhvati potreba onda treba uzeti u obzir I one djevojke sa kojima je barem dio ljudi zadovoljan. Toliko od mene.Za Osijek i Zadar si preporucivao 2 o kojima je vise ljudi lose pisalo(a upitno da li si bio) i ona Joyce u Rijeci lazni profil si podijelio kao preporuku.(profil se vrti godinu dana u Hrvatskoj) Bolje ne pisati stvari u koje nisi siguran ili bar naglasiti da nisi siguran. Ako se neki profil agencijski vrti dugo, upozori ljude da pripaze a ne da ih preporucujes. Toliko, nista vise.
Ledene kocke valjda.Hladne kocke![]()
Aukurac, je, ledene kocke. Ispričavam se, godine me stižuLedene kocke valjda.
Moj top izbor u ljetnim mjesecima.
Itekako može, ako ju nije opralaMoja zadnja koju sam mrcvario ga je raspalila bila,
kaže ona "this is from pussy"
Je je, malo morgen dečkobraco, znam ja šta je vjetar iz čokoladne ruže.
Sorry stara, ali od pussy wind ne peku oči.
Je, isplela mi šal za zimu...Jel tko bio kod Ankice u zg 54god mislim??
Jel si je bar napunio kako trebaJe jebiga, bas je ugodan![]()
E tako sam i ja zaplesao kad je Ankica rokala zadnje heklove na mom novom šalu
Pa ne, došao sam na heklanje !!!!Jel si je bar napunio kako treba
Ne znam Božu, al biće zajeban igračMa Božo bi ju razvalio s 3 pokreta
Nemam pojma o Boži. Znam da Ankica hekla baš kako treba, onako, old school...Jebeš heklanje onda
Ma Božo priča za sebe
Onda dobro jako jako puši.. A kakav je sex jel da sta hoćeš
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|